SHOP MY CLOSET (UNITED WARDROBE)

by - 22 maart

Hoi lieve volgers. Op dit moment zit ik, zoals velen van jullie, binnen. Ik ben op dit moment gelukkig niet ziek en doordeweeks 'gewoon' vanuit huis aan het werk, maar in het weekend heb ik tijd voor allerlei andere dingen. Denk hierbij aan het uitmesten van mijn kast bijvoorbeeld.


Ik moet eerlijk toegeven: het voelt wat dubbel dat ik dit tik. Op dit moment is er natuurlijk veel en veel meer aan de hand dan mijn oppervlakkige kast. Maar ik merk aan mezelf dat ik, naast dat ik het nieuws op de voet volg, ook behoefte heb aan wat luchtigs en ander nieuws (omdat dit mijn angst soms ook wat aanwakkert). 

Shop my closet via United Wardrobe
Ik ben al lange tijd bezig met het minimaliseren van spullen en kleding. Ik verkocht al een groot deel van mijn kleding en kocht weinig nieuwe items. Die verkoop van mijn kleding deed ik via United Wardrobe en Marktplaats. UW heeft echter mijn voorkeur, omdat je minder tijd kwijt bent aan het sluiten van deals die vaak niet doorgaan. Via United Wardrobe krijg je een seintje als een item is verkocht. Hoe je het aanpakt om je kast uit te ruimen? Daar schreef ik al eens een artikel over. Daar ga ik nu verder niet op in.

Benieuwd naar de items waar ik afscheid van neem? Bekijk dan mijn account op United Wardrobe.

Take care
Ik wil dit artikel graag afsluiten met een mededeling/boodschap. Let op elkaar en jezelf in deze gekke tijd en kijk wie je kunt helpen. Blijf zoveel mogelijk binnen zodat we dit samen kunnen overwinnen. 

You May Also Like

0 reacties