FIJNE BLACK FRIDAY DEALS: MODE & BEAUTY

by - 21 november

In Amerika staat Thanksgiving weer voor de deur en hoewel in Nederland niet heel veel mensen dit vieren, zijn we wel erg blij met alle fijne Black Friday deals. Goede kortingen en fijne deals: wie is daar nou niet gek op? En omdat rondstruinen op internet naar de fijnste kortingen soms best een zoektocht kan zijn, zet ik er een aantal voor je op een rij.


Beauty

- Ici Paris XL. Ici Paris heeft speciale Black Friday deals, denk aan 50% korting op een grote flacon van Yves Saint Laurent Opium. Er verschijnen iedere dag nieuwe deals.
- Douglas: Nieuwe geur nodig? Bij Douglas krijg je 25% korting op bijna alle geuren en geursets.

Mode

- H&M: H&M heeft de hele week op een aantal items 40% korting. Ook fijn: gratis verzending.
- Levi's: 30% korting op denims, jasjes en T-shirts. 
- Pull & Bear: Pull & Bear geeft aan ook mee te doen aan Black Friday. Wat de kortingsacties zijn, houden ze nog wel even geheim. 
- Bershka: Ook Bershka doet mee. Donderdag om 22.00 kun je shoppen met korting, maar je kunt nu alvast je mandje volladen. Iets met goede voorbereiding.
- Scotch & Soda: Mijn favoriete kledingmerk. Bij Scotch & Soda shop je het hele weekend met korting, al denk ik dat het alleen om de Amsterdams Blauw collectie gaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan ga ik flink los.
- Wehkamp: Wehkamp gaat los met kortingen tot 60%. Niet alleen op kleding overigens, maar ook voor spulletjes in huis en cosmetica. 
- Hudson's Bay: Ook dit Canadese warenhuis doet mee. Ik zie al redelijk wat items in de outlet staan, maar of dit perse voor Black Friday is, betwijfel ik een beetje.
- Asos: Ook Asos doet mee aan Black Friday en Cyber Monday. Ik vind Asos een beetje te overweldigend, omdat er zoveel keuze is. 
- Hunkemöller: De lingeriewinkel houdt nog even stil wat de Black Friday deals zijn, dus we moeten nog even geduld hebben. Toch goed om in de gaten te houden.

Dit waren de deelnemende winkels/shops waar ik erg benieuwd naar ben. Ik ga zeker het internet even afstruinen naar fijne kortingen. Fijne woensdag en shopze alvast!You May Also Like

0 reacties