PERSOONLIJKE UPDATE: HOE GAAT HET NU?

by - 13 mei

Hi hi, long time no see! De afgelopen tijd ben ik flink druk geweest en stond mijn hoofd niet zo naar bloggen. Om eerlijk te zijn had ik er niet zo veel zin in. Net als in Instagram trouwens, daarover hieronder meer.


In dit artikel wil ik jullie even kort updaten. Wat doe ik nu precies en waar ben ik allemaal mee bezig?

Nieuwe laptop
Een tijd geleden heb ik een nieuwe laptop gekocht, een Macbook. Een superfijn ding, maar daar heb ik helaas nog geen Photoshop op. Aangezien ik dat wel veel gebruikte voor mijn blog, is het bloggen er niet echt van gekomen. 

Instagram
Ik was even een beetje klaar met Instagram. Ik vond het moeilijk om iemand te vinden die foto's van mij wilde en kon maken en ik vond het wereldje een beetje vervelend worden. Al die meiden die volgen om vervolgens weer te ontvolgen om zelf zo meer volgers te krijgen was ik echt een beetje zat. Omdat het er inmiddels zo veel waren (en vaak dezelfde) merkte ik dat ik er echt een beetje chagrijnig van werd. Uiteindelijk leek het wel de manier om meer volgers te krijgen en dat vind ik jammer. Als ik dan op die accounts kijk, zie ik dat ze 3000 mensen volgen. Ik heb daar om eerlijk te zijn geen zin in en heb dan ook even gekeken wie ik allemaal vol. Uiteindelijk heb ik wat inactieve accounts unfollowed. 

Maar omdat ik Instagram toch wel heel leuk vind, wil ik de boel toch wel weer oppakken en weer iets meer plaatsen. Het zullen geen dagelijkse post worden omdat ik gewoon werk, maar ik wil er wel weer meer mee doen. Mocht je me willen volgen? Dat kan natuurlijk via @daphnewezenberg

Nieuwe baan
8 april stond ik voor het laatst bij Scotch & Soda in de winkel. Ik heb het er erg naar mijn zin gehad, maar ik wilde toch graag iets doen met mijn studie. Uiteindelijk heb ik wat gesolliciteerd en met resultaat! 9 april ben ik gelijk als redacteur bij een communicatiebureau begonnen. Superleuk en enorm veel nieuwe indrukken. Ook om deze reden ben ik wat minder aan het bloggen toegekomen.

Op zoek naar een huisje
In juli heb ik Groningen verlaten en ben ik weer bij mijn ouders in Zwolle gaan wonen. Eerst had ik het plan om een appartementje in Leiden te gaan zoeken, maar inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik toch liever in het mooie Zwolle blijf. Nu is de zoektocht naar een appartementje van start gegaan, maar dat valt nog niet mee. Ik hoop dat ik snel iets moois vind en weer op eigen benen kan gaan staan. Ik kijk vooral erg uit naar het inrichten, haha. 

Zo, weer even een teken van leven en nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte. Wie weet tot snel! XYou May Also Like

0 reacties