DE 18 LEUKSTE/GEKSTE/WARMSTE FAUX FUR JASSEN

by - 30 oktober

Goed, als ik al mijn fake fur jassen moet gaan tellen zijn we wel even bezig. Mijn grootste lieveling is toch wel de blauwe variant van H&M Trend die ik onlangs via Marktplaats heb weten te bemachtigen. Ik kon hem in de winkel helaas nergens meer bemachtigen, dus dan maar op een alternatieve manier. Een nepbontje is een goede 'investering' als je het mij vraagt. Daar komt gelukkig geen arm beestje aan te pas.Deze gekke jassen ga je véél zien dit najaar. Op zich mogen alle exemplaren zich direct melden, die mogen zo bij mij aan de kapstok. Die gekleurde exemplaren zijn geschikt voor iemand met een beetje lef, dat snap je wel. Luipaard kan natuurlijk altijd en is ook zeker favo bij mij. Alleen geschikt voor Nel Veerkamp? Welnee, alleen een tikkie ordinair als je 'm combineert met veel goud, korte rokjes en overknee laarzen.


- DONKERBLAUW: Claudia Sträter, € 269,95.
- LANG & ROOD: Gestuz, € 399.
- GEKLEURDE STERREN: Derhy, € 154,95.
- BRUIN: H&M, € 79,95.
- MONSTER &CO: H&M, € 99.
- ZWART WIT MET STERREN: Goosecraft, € 160.
- BRUIN & ROZE: Mango, € 79,99.
- ROZE: Pull & Bear, € 35,99.'
- GESTREEPT: Pull & Bear, € 39,99.

Een fake fur jack is voor sommigen al vrij heftig, dus dan valt een vrij basic kleur misschien iets meer in dat straatje. 


- GEEL: Mango, € 119,95.
LILA: Le Cafe Noir Studio, € 359.
BRUIN: Pull & Bear, € 39,99.
BLAUW: Oakwood, € 159,95.
ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG: Tommy Hilfiger, € 240.
LICHTGRIJS: Reiss, € 505.
- ROOD: Vero Moda, € 89,99.
- 01: Mother, € 537.

In vrijwel iedere winkel spot je nu wel dit soort jassen en de mogelijkheden lijken eindeloos. De keuze is reuze zullen we maar zeggen. Wat mij betreft zijn dit soort jassen perfect: heerlijk warm, staat cool en diervriendelijk. Kan niet beter, toch?

tags: fake fur, faux fur jassen, jas, imitatiebont, coat, bont, nepbont, nep bont jasje, blogproof, blogproof.nl.

You May Also Like

0 reacties