EEN BEETJE (BLOG)MOE

by - 05 juni

Ha, het was even stil hier op mijn blog, maar ik leef nog. Wel zijn er een aantal dingen veranderd en dus wil ik jullie even updaten over de stand van zaken.


WORK WORK WORK
Zoals jullie misschien wel weten, heb ik ongeveer twee maanden geleden te horen gekregen dat ik niet verder mocht met mijn pre-master Communicatie- en Informatiewetenschappen. Gelukkig heb ik de klap vrij snel weten te verwerken en nu is mijn leven zo'n 180 graden gedraaid. Het afgelopen jaar heb ik vrij weinig college-uren gehad en om mijn tijd een beetje te vullen, paste ik op bij een gezin met drie kinderen. Ik studeer dus niet meer en besloot dat ik wel iets moest gaan doen met mijn leven. Ik heb gesolliciteerd en een job weten te bemachtigen. Dit is allemaal supersnel gegaan en inmiddels ben ik al weer vier weken aan het werk. Het is leuk, maar ook best intensief omdat het allemaal nieuwe info is. Eerst keek ik er een beetje tegenop om te gaan werken, maar nu zou ik niet eens meer willen studeren. Uiteindelijk komt alles dus goed. Wel werk ik de komende tijd zo'n 30 tot 40 uur en heb ik gewoon niet echt zin meer om te bloggen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat ik binnenkort gewoon weer iets post, maar ik kan niet beloven wanneer en hoe vaak. Ik probeer wat dingen los te laten om zo wat meer rust in mijn hoofd te creëren. Eind juni verhuis ik van Groningen naar Zwolle en daar moet ik ook nog aardig wat voor regelen. Ik ben blij als mijn leven weer even in wat rustiger vaarwater komt, maar dat komt vast goed. Het is alleen even wennen en dat heeft wat tijd nodig. Nu zijn jullie in ieder geval een beetje op de hoogte en weten jullie waar ik me op dit moment een beetje mee bezig houd.

Wie weet tot snel,

XX

You May Also Like

0 reacties