VAN BLOEM TOT BRULLENDE TIJGER: BORDUURSELS ZIJN HOT

by - 24 mei

Als je denkt dat borduren alleen voor granny’s is, heb je het even heel goed mis. Borduursels zijn graag geziene gast op festivals en ook modemeisjes lopen er mee weg. En dat kan ik maar al te goed begrijpen, want embroideries veranderen die ietwat saaie jeans of dat degelijke jasje makkelijk in iets tofs. 


De geborduurde bloem is dit jaar immens populair en zien we dan ook o-ve-ral. Of het nou op een bomberjack is of à la Gucci op een sneaker, goed is ‘ie altijd. Ben je niet zo van de fauna en geef je meer de voorkeur aan fauna? No problemo. Er zijn onwijs veel coole patches te koop die je zo op je favo item naait of strijkt. Denk hierbij aan een stoere tijger of schattig krabbetje. Kind kan de was doen. Niet zo handig of geen zin in wat handwerk? Geen nood, want de winkels hangen vol met fijne items waar geen naald aan te pas hoeft te komen.

Hoe je zo’n geborduurd item het best uit de verf kunt laten komen? Keep it simple. Combineer een versierde jeans bijvoorbeeld met een clean wit T-shirt zodat de jeans de eyecatcher is.

Check, check, check alle door mij geselecteerde items op Tête-à-Tête.

tags: borduursels op kleding, items met geborduurde, blogproof, blogproof.nl, shoppings. 

You May Also Like

0 reacties