MEER GROEN IN JE HUIS: DIT ZIJN DE LEUKSTE PLANTEN

by - 08 april

Ik ben groot voorstander van planten. Het geeft de ruimte wat sfeer en kleur. Thuis pronkt er een prachtige gatenplant op mijn kastje en veranderde de saaie ruimte in een gezellige en knusse plek. Leuke pot eromheen en klaar is Kees. Goed, je hoort het al: ik ga voor groen.Omdat ik niet bepaald een verzorgend type ben als het om mijn groene kindjes gaat, heb ik ook een aantal neppers in huis staan. Deze kocht ik ooit jaren geleden bij IKEA en doen het dus nog steeds erg goed. Maar laten we wel wezen: de real deal is natuurlijk wel stukken mooier. Een aantal leuke opties zien we bij het Zweedse woonwarenhuis, maar mijn gatenplant kocht ik bij Tuinland. Daar hebben ze een groter assortiment kamerplanten (logisch).GOUDPALM: IKEA, € 17,99.
CLUSIA POTPLAND: IKEA, € 3,49.
CACTUSJES: IKEA, € 3,49.

GATENPLANT: Intratuin, € 14,99. 
DWERGPALM: Bakker.com, € 7,95.
HANGPLANT: Plantje, € 13,95.
BONSAI MET POT: IKEA, € 69,95.

De groene planten vind ik vooral prachtig in combinatie met wit. Witte meubels, witte vloeren en een witte pot. Wat groen doet wonderen en pept een saaie ruimte zo op. Een botanisch paleisje met veel groen en wit behoort toch wel een beetje tot mijn woondromen. Wie weet, later hè?

Tags: kamerplanten, mooie en geschikte kamerplanten, planten voor in huis, de mooiste planten, planten in je interieur, woonkamer, welke planten zijn mooi voor in huis?

You May Also Like

0 reacties