KRUIDVAT SOLAIT INSTANT SELF TAN MOUSSE

by - 26 april

Ik heb een haat-liefdeverhouding met zelfbruiners. Enerzijds ben ik bang voor vlekken, strepen en een oranje huid maar anderzijds ben ik ook allesbehalve tevreden met mijn melkflessen. En nee, zonnen heeft bij mij amper effect en het is natuurlijk stukken ongezonder dan bruin uit een potje.


Vooral met een wit jurkje en mijn bruine cowboylaarzen vind ik gebruinde benen erg mooi, maar helaas is dit niet voor mij weggelegd. Tijd voor een zelfbruinertje! Ik heb twee zelfbruiners van Kruidvat ontvangen, een mousse en een bodylotion. Ik heb de mousse getest en ik vertel je of het een succesnummer is.Ik wilde aan de slag gaan met de mousse, maar toen las ik dat ik het voor een streeploos effect moet aanbrengen met een self tan handschoen. Ik besloot er eentje bij Primark te kopen, maar daar stond zo'n lange rij dat ik hem toch maar heb weggelegd. Bij Kruidvat verkochten ze er ook een en daar was hij even duur als bij Primark (3 euro). De handschoen heeft een fluwelen zijde en aan de achterkant zit schuim, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor oranje handen. 

De mousse heeft een handige pompflacon en ik bracht de mousse eerst aan op de handschoen en vervolgens smeerde ik mijn benen er mee in. Het is fijn dat de mousse al een bruin kleurtje heeft zodat je goed kunt zien waar je al bent geweest. De geur vind ik overigens erg lekker. Soms heeft zelfbruiner een hele chemische geur maar dit geurtje associeer ik met vakantie. 

Voordat ik met de zelfbruiner aan de slag ben gegaan, heb ik mijn huid goed gescrubt om zo vlekken te voorkomen. Breng de zelfbruiner aan op een schone en gereinigde huid en laat het goed drogen. Contact met water moet je 4-6 uur na de behandeling  vermijden. De kleur zal zich na het aanbrengen nog verder ontwikkelen en na zes uur kun je weer douchen. 

HET RESULTAAT
Hieronder laat ik het resultaat zien. Links zie je mijn benen voor de behandeling, rechts na.Ik vind het resultaat erg mooi! De kleur is natuurlijk en het effect is streep- en vlekkeloos. Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben. Hierna heb ik de behandeling nog een aantal keren herhaald omdat ik er zo over te spreken was. Het resultaat blijkt ongeveer twee dagen zichtbaar, natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je doucht. Ik vind het resultaat vooral mooi wanneer ik mijn witte Stan Smith's draag en een wat kortere broek waarbij je mijn enkels ziet. Dat ziet er toch net wat mooier uit dan zo'n wit enkeltje. Toen ik een witte blouse aanhad, zag ik het resultaat pas echt goed. Ik besloot daar ook nog maar even een kiekje van te maken.


Ik zie toch wel een groot verschil. Hiermee durf ik mijn benen wel te tonen! Nu moet het weer nog meewerken... Omdat ik vertrouwen heb gekregen in het product, durfde ik het ook wel aan om mijn armen en bovenlichaam ermee in te smeren. Dit heb ik erg zorgvuldig gedaan en ik zag ook zeker verschil, maar helaas was het effect in tegenstelling tot mijn benen totaal niet streeploos.Zie vooral de plek links bij mijn oksel. Hier is het toch een beetje misgegaan. Ik zag ook vlekken aan de binnenkant van mijn armen en bij mijn polsen. Jammer. Ik heb het erg zorgvuldig aangebracht, maar blijkbaar is het toch een beetje tricky. Ik hou het toch maar bij alleen mijn benen, want daarover ben ik wel erg tevreden.

CONCLUSIE
Het is makkelijk in gebruik, ruikt lekker en geeft bij mij op de benen een mooi en streeploos resultaat. Op de rest van mijn lichaam pakt de mousse wat minder goed uit en zie ik helaas wel vlekken. Ik zou aanraden om de mousse aan te brengen met een self tan handschoen om een zo streeploos mogelijk resultaat te krijgen. Ook vind ik de prijs van de zelfbruiner dik in orde.

De Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost € 3,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

tags: review kruidvat solait instant self tan mousse, review zelfbruiner, welke zelfbruiner, budget, ervaring, mening. blogproof, blogproofnl, blogproof.nl.

You May Also Like

0 reacties