GEHAAKTE BIKINITOPJES DIE JE MOET HEBBEN

by - 12 april

Weergoden, we need to talk. Wat is dit nou? Zondag was het heerlijk stralend weer en dan hoor je me dus echt niet klagen, maar gun me dan alsjeblieft ook wat tijd om te wennen aan deze grauwe en best wel frisse dagen.


Goed, misschien begrijp je wel: ik wil zomer. Ik heb dit seizoen al twee nieuwe bikini's geshopt en deze mogen wel een keer gedragen worden. Nou moet ik eerlijk bekennen dat mijn geest misschien iets meer summer ready is dan mijn body maar laten we het daar verder maar niet over hebben. Over tot de orde van de dag: gehaakte bikini's. Ik vind ze fantastisch maar vaak hangt er een aardig prijskaartje aan waar ik vrij chagrijnig van word. Eerst wilde ik ook nog zelf aan de slag gaan maar dit leek me toch echt iets te moeilijk dus dat plan heb ik maar opgegeven. Mocht je wel een handige haker zijn, online zijn er genoeg tutorials te vinden. 

ALIEXPRESS
Toch heb ik twee aardig goedkope bikini's weten te scoren, een bij H&M en de blauwe via AliExpress. Met die laatste had ik nog geen ervaring en besloot de gok maar eens te wagen. De bikini kostte ongeveer 20 euro en heeft haar roots in Singapore liggen. Ik had zo mijn twijfels. Die Aziatische maten zijn vaak niet zo geschikt voor mijn lichaam, dus ik zou er niet raar van opkijken als het een baby bikini voor mij zou zijn. Maar het tegendeel bleek waar: maat L bleek geknipt voor mij. Oké, het topje had misschien héél iets groter mogen zijn maar hier doe ik niet moeilijk over. Voor dit geld heb ik een mooie en originele bikini. Vaak shop ik mijn bikini bij H&M en dan lijkt het een leuk spelletje om dezelfde bikini's te tellen tijdens een dagje strand. Gaat met dit exemplaar van Ali niet gebeuren gok ik zo.

Mocht je de gok niet te durven nemen, geen paniek. Er zijn ook nog andere shops waar je een hippe crochet bikini kunt scoren. Komen ze:

Van links naar rechts, van boven naar onder:
Rij 1: Maison Scotch, € 59,95 - H&M, € 17,99 - H&M, € 17,99.
Rij 2: H&M, € 24,99 - MELT, € 49,99 - Maison Scotch, € 59,95.
Rij 3: Banana Moon, € 59,95 - Costes, € 25 - Reinders, € 89,95.

Krijg jij nu ook niet heel veel zin in zomer? Wellicht luisteren de Weergoden toch naar onze wensen en krijgen we binnenkort hele mooie dagen. We hopen het maar. Anders moeten we onze bikini's maar showen in het zwembad...

Tags: gehaakte bikini, bikinitop, crochet bikini, gehaakte bikini's, waar koop je gehaakte bikini's.

You May Also Like

0 reacties