DEZE VELVET ZITMEUBELS GEVEN JE INTERIEUR EEN FANTASTISCHE BOOST

by - 16 januari

Als er één trend is waar ik op slag verliefd op ben geworden, dan is het wel die van velvet. Het begon met fluwelen fashion, zoals tops en een fijne flared broek maar inmiddels is het over gegaan op interieur. Hierbij presenteer ik u de fijnste fluwelen meubelen om je bips op te parkeren.

Bij Sissy Boy spotte ik een tijd geleden een parel van een okergele velvet stoel waar ik eigenlijk gelijk in wilde kruipen en ook bij Wehkamp hebben ze prachtige loveseats. Zelfs een roze! Doe mij die maar. Ik kocht mijn bank ook bij deze webshop. Het is de Torino in het donkergroen.

Hoewel ik ze prachtig vind, zou ik zelf denk ik eerder voor een basic bank gaan en me uitleven met een fijne velvet stoel of poef. Is toch iets veiliger mocht ik ooit over deze liefde heen komen (al trek ik dat wel in twijfel). Ook verliefd op velvet? Begrijp ik. En ik ben de lulligste niet, ik wil mijn liefde best delen. Dus hier volgen een aantal fijne exemplaren die zo linea recta bij mij in de woonkamer mogen staan.


Van links naar rechts, van onder naar boven:
RIJ 1: Kant, € 699 - Sissy Boy, € 499 - Whkmp's Own, € 399.
RIJ 2: VT Wonen, € 1199 - IKEA Stockholm, € 1499.
RIJ 3: Whkmp's Own, € 599 - Sofacompany, € 379 - Sofacompany, € 199.
RIJ 4: Maisons Du Monde, € 399 - Mauricette, € 89,99 - VT Wonen, € 699.

Hier wil je toch als de wiedeweerga op zitten? Ik zou het wel weten in ieder geval. Vooral die diepblauwe kleur vind ik echt wonderschoon. Bij de Deense interieurketen Søstrene Grene verkochten ze ook prachtige stoeltjes voor een luttele 50 euro, maar helaas waren deze binnen no time uitverkocht. Was te verwachten natuurlijk. Ik droom nog even verder over mijn toekomstige paleisje waar deze pronkstukken enorm goed tot hun recht zouden komen.

tags: fluwelen bank, stoel, velvet zitmeubel, velvet bank, velours fauteuil, waar koop je een fluwelen bank, trend, fluweel.

You May Also Like

0 reacties