WIE ZIJN MIJN FAVORIETE YOUTUBERS?

by - 02 februari

Voorheen was ik vooral van het lezen van blogs, maar sinds een tijdje ben ik toch ook overstag gegaan. YouTube is leuk! En dan niet om mensen een kijkje te geven in mijn leven, maar om achter mijn pc naar leuke video's te kijken.Op YouTube zag ik in het begin door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel aanbod en een groot deel vind ik niet interessant. Zo zou ik niet van hele overdreven types en vind ik andere video's over het algemeen leuker dan vlogs. Als ik een YouTuber als persoon wel heel leuk vind, dan vind ik het kijken van vlogs wel weer leuk. Iemand leuk vinden is sowieso wel vrij essentieel, want anders lukt het me niet om mijn aandacht bij de video's te houden. Ik kijk over 't algemeen liever naar iets kortere video's dan naar hele lange. Zo vind ik 25 minuten vaak wel echt aan de lange kant en als ik brak ben en niks te doen heb, vind ik dit wel leuk maar ik heb niet iedere dag de tijd om dit te doen.

WIE VOLG IK?
1. Billie Rose. Eigenlijk een blogger, maar ongeveer 1,5 week geleden leerde ik haar YouTube kanaal kennen. De video's vind ik super leuk! Ze komt erg relaxed en vrolijk over, zonder dat het nep overkomt. Haar vlogs kijk ik graag, maar haar lookbook van laatst vind ik helemaal leuk. Aanradertje wat mij betreft! Haar stijl vind ik overigens ook erg tof.

2. Moderosa. Ook weer een blogger! Roos-Anne komt uit Zwolle en hoewel ik haar niet ken, vind ik dat altijd wel leuk. Dan herken je toch bepaalde plekjes uit je hometown. Daarnaast ben ik verlief op haar interieur (haar hometour vond ik dan ook erg leuk en inspirerend) en heeft ze een coole stijl. Ik kijk zowel graag vlogs als andere video's, zoals shoplogs of make-up tutorials.

3. Yara Michels. Yara volg ik al wat langer en ze is volgens mij al-tijd vrolijk. Iets wat ik erg leuk vind om naar te kijken en wat mij soms ook wel op weet te beuren. De carrièrevideo's die ze maakt met Ginny vind ik erg nuttig en interessant, terwijl ik haar andere video's vooral erg leuk vind. Haar kanaal is wat mij betreft een goede balans tussen leuk en nuttig.

4. Queen of Jetlags. Kijk ik iets meer sporadisch, maar vind ik ook leuk. Noor maakt mooie Instagramfoto's, dus vooral video's waarin ze tips hierover deelt vind ik interessant.

5. Josh V. Hoewel het label Josh V niet helemaal mijn ding is, heb ik wel echt respect voor haar werkwijze. Ze werkt volgens mij echt heel hard en heeft al veel bereikt en dat vind ik toch wel inspirerend. Ik ken haar nog van Modemeisjes met een Missie en daar vond ik haar toch wel een beetje uit de hoogte, maar in haar vlogs vind ik haar een stuk leuker overkomen.

6. Jamie Li. Ik heb nog geen gezinnetje, maar het gezin van Jamie Li ziet er altijd zo leuk en schattig uit. Ik vind het ook leuk dat ze ook laat zien dat niet alles alleen maar rozengeur en maneschijn is, maar dat ze ook haar afvalstruggles en ruzies met haar vriend Alain deelt. Maakt het toch wel wat puurder.

Op dit moment zijn dit de vaste kanalen die ik volg, maar ik vind de video's van Anna Nooshin ook leuk. Dus af en toe kom ik iets leuks tegen en denk ik: hé, dit gaan we onthouden. Ik blijf nog steeds graag blogs lezen, maar af en toe heeft het wel iets gezelligs als je alleen thuis bent en er iemand tegen je aan 'praat'. Vooral als ik opruim of als ik in bed lig vind ik dit erg chill.

You May Also Like

0 reacties