IK VERKOOP MIJN KLEDING OP MARKTPLAATS

by - 01 februari

Ha lieve mensen, er iets waar ik me toch een piepklein beetje voor schaam. Zo heb ik enorm veel kleren die ik nooit draag en er is zelfs een deel wat ik werkelijk waar nog nooit heb aan gehad. Oeps. En omdat dit totaal niet groen is en zonde enzo, wil ik deze kledingstukken graag een nieuwe eigenaar geven!Een deel heb ik al naar de kringloop gebracht of in zakken gedaan voor mensen die het harder nodig hebben, maar een groot deel van mijn kleding verkeert nog in erg goede staat en verkoop ik om deze reden op Marktplaats. Op dit moment heb ik welgeteld 114 advertenties online staan, dus wellicht zit er wel iets voor jou bij. Ik vul regelmatig mijn account aan en reageer over het algemeen snel.

REDEN VAN VERKOOP?
Er zijn een aantal redenen waarom ik mijn kleding verkoop:
1. Ik heb te veel. In juli vertrek ik weer richting mijn ouders en ga ik van twee plekken die ik gebruik als kledingopslag naar één. Ik heb er simpelweg geen plek voor.
2. Ik heb spullen die me niet gelukkig maken en die ik dus niet draag.
3. Mijn stijl is een beetje veranderd en ik draag weinig felle kleuren meer, zoals mintgroen. Inmiddels ben ik een iets duurzamere shopper geworden en investeer ik liever in kwalitatief goede items.
4. Er zitten ook items bij die ik voor speciale gelegenheden heb aangeschaft (bijvoorbeeld voor een feestje) en nu niet meer draag.

NIEUWSGIERIG?
Mijn advertenties bekijk je hier.

Happy shopping!

You May Also Like

0 reacties