DEZE LINGERIESETJES ZIJN GEKNIPT VOOR VALENTIJN

by - 08 februari

14 februari staat bekend als de meest romantische dag van het jaar. Heb jij niet zo’n zin om vriendlief te overladen met bonbons, een teddybeer of mok met cheesy boodschap? Als je het liever iets spannender aan wilt pakken dan passen deze lingeriesetjes misschien meer in jouw straatje.
Geen lover? Je mag jezelf natuurlijk ook gewoon trakteren op een mooi setje, daar heb je geen excuus of manlief voor nodig. Oh en ben jij hier toevallig als manspersoon op dit artikel gestuit en nog op zoek naar fijn cadeau? Misschien een idee om je vriendin (en indirect dus jezelf) te verrassen met een pracht setje? Bekijk dan ook zeker even deze exemplaren.


Zeggen we sexy lingerie, dan denken we aan rood (immers de kleur van de liefde en passie), kant, body’s en jarretels. Wie daar uitermate goed op inspeelt, is Hunkemöller. De lingerieketen heeft een heuse Fifty Shades Darker lijn en deze collectie bestaat zoals de naam al doet vermoeden, uit een aantal erg mooie en spannende items. Zij bewijzen dat er aan mooie lingerie gelukkig niet altijd een hoog prijskaartje hangt. Mocht daar niks voor je bij zitten, dan kun je bij H&M ook al voor ongeveer 30 euro klaar zijn. Deze setjes zijn sexy, romantisch maar niet over the top, dus je kunt er lang na Valentijnsdag nog van genieten. Bekijk alle setjes op tête-à-tête.
Alvast een happy Valentine’s Day!

You May Also Like

0 reacties