BEN JIJ KLAAR VOOR DE TRACK PANTS?

by - 20 februari

Wie denkt dat de trainingsbroek alleen mag tijdens een Netflix-avondje, in de sportschool of op de camping, mag even in de hoek gaan staan. Nee nee, de track pants is het nieuwe favoriete item van modemeisjes.
De track pants. Draag er een goeie pointed heel of loafer onder en combineer met een blouse en deze broek kan zelfs naar werk worden gedragen. Goed combineren is het toverwoord. Oh, en mocht je niet vies zijn van een sportieve vibe, ook no problemo. Broeken met losse fit en kekke sneakers zijn namelijk een match made in heaven. Vergeet het trainingsbroek-idee even en draag deze broek hoe je een normale broek ook zou dragen.
Nu ben ik zelf vooral voorstander van een losse pantalon met zijstroken, een beetje een neppe track pants dus. Dit zit net als een trainingsbroek heerlijk, maar ziet er net een tikkeltje meer gestyled uit. Klassiek met een vleugje sporty spice: het is de perfecte combi. En wat is er fijner dan onbezorgd en fashionable rond te lopen in een van de meest comfortabele kledingstukken? Dat bedoel ik. Toch nog in dubio? Om je een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de perfecte trainingsbroek voor naar kantoor, een feestje of een normale dag, heb ik hier een aantal fijne exemplaren opgesomd.
Bekijk alle items hier.

You May Also Like

0 reacties