DEZE REMOVER VERWIJDERT ZÉLFS MIJN WATERPROOF MASCARA

by - 28 december

Ik heb een haat-liefde-verhouding met waterproof mascara, want ik vind het prettig dat 'ie een regenbui kan trotseren, maar dat verwijderen 's avonds... Ik vind dat werkelijkwaar echt een verschrikking, want ik krijg nooit alles weg waardoor ik er de volgende dag alsnog als een panda bijloop.

Op dit moment gebruik ik de waterproof volume mascara van HEMA, nou dat is een diehard hoor. Buiten het feit dat het niet zo charmant is om er als een panda bij te lopen, is het ook slecht voor je wimpers. We willen natuurlijk niet dat ze afbreken en daarom is het goed verwijderen van make-up essentieel.


Toen mijn moeder een tijdje geleden wat bij Douglas kocht, kreeg ze daar gratis een toilettasje van Estée Lauder bij met o.a. een lipstick en deze make-up remover. Omdat mijn moeder daarna wéér iets van het merk kocht, kreeg ze nog een tasje. Dat tasje kreeg ik en dus probeerde ik de Take It Away make-up remover lotion uit. Ik was er direct heel erg over te spreken: de geur is prettig en nog belangrijker: hij verwijderde al mijn make-up. Heerlijk! Daarnaast heb ik wel eens last van van die schuurplekken en gevoelige oogleden, maar deze remover is erg zacht.

Zo zegt Estée Lauder zelf: "Take it Away Make-Up Remover Lotion van Estée Lauder verwijdert snel en zachtjes alle make-up, ook langhoudende en waterproof formules. Het is een unieke formule op waterbasis die de huid verfrist met een pittige citrusgeur. De lotion wordt gemakkelijk afgespoeld en laat de huid zacht en glad aanvoelen zonder een vet nagevoel".


Ik gebruik altijd wattenschijfjes voor het verwijderen van mijn make-up en daar doe ik dan wat remover op. Estée Lauder zegt dat je het product moet aanbrengen op een droge huid en het zacht moet inmasseren en vervolgens moet afspoelen. Dit werkt voor het gezicht wel, maar bij mijn ogen wordt het een beetje een kliederbende.

Ik vind het product zelfs fijner dan het micelair water van Garnier waar ik erg dol op ben. Ik heb nu nog twee tubes maar ik denk dat ik als ze op zijn, meteen een 'echte' aanschaf. De remover kost 25 euro voor 200 ml en dat is natuurlijk wel duurder dan een remover van een huismerk, maar dit is wel de eerste remover die ik heb ontdekt die écht goed z'n werk doet.

Estée Lauder Take it Away Make-Up Remover Lotion kost € 25 en is te koop bij de parfumerie. 

You May Also Like

0 reacties