WOONINSPIRATIE, HIER HAAL JE 'T VANDAAN

by - 09 oktober

Ik kan dromen van witte houten vloeren, rattan stoelen met een schapenvachtje, veel wit en natuurlijke kleuren in huis. Ik ben vooral fan van de Scandinavische en typische Pinterest stijl. Hoewel ik nu geen huis heb om in te richten, kan ik uren vertoeven op Pinterest en lees ik zo nu en dag ook graag een interieurblaadje. Geen inspiratie? Wellicht kan ik je een handje helpen met je zoektocht.
Nu ben ik zeker geen expert, want ik vind interieur heel erg leuk enzo maar ik heb niet mega veel kennis. Als ik iets moet weten over trends, dan vraag ik m'n broertje vaak omdat hij hier wel veel over weet. Maar ik kan natuurlijk wel vertellen waar ik mijn ideetjes wat interieur betreft vandaan tover.

PINTEREST
Tsja, Pinterest is toch wel het walhalla wat fijne kiekjes betreft. Mijn favo zoekwoorden zijn toch wel white, interior, Scandinavian en dergelijke. Tik ik die woorden in, dan weet ik dat er jaloersmakende plaatjes tevoorschijn komen. Ook fantastisch wat DIY projectjes betreft trouwens. Dat idee voor dat iron mesh moodboard op de openingsfoto rechts komt daar bijvoorbeeld ook vandaan. Daarnaast showen ze vaak leuke hacks van bijvoorbeeld simpele IKEA meubels, Maak je ze net wat meer bijzonder.

BLADEN
Ook fijn: bladen als Eigen Huis & Interieur of VT Wonen. Nou vind ik het sowieso prettig om iets tastbaars in mijn handen te hebben en ben dan ook iemand die nog steeds tijdschriften koopt. Ik bewaar ze dan ook allemaal, dus je begrijpt: het begint aardig vol te worden. Maar goed, ik begin off topic te gaan. Mocht je zelf niet zo veel geld uit willen geven aan bladen, dan is het misschien een tipje om een bezoekje te brengen aan de plaatselijke bibliotheek. Daar leen je genoeg leuke bladen en breng je ze weer netjes terug als je bent voorzien van voldoende inspiratie. Dit kan natuurlijk met boeken ook, maar dat had je zelf vast al bedacht.

TV
Ik ben een sucker voor metamorfose programma's omdat ik de voor- en nabeelden altijd erg leuk vind. Mijn moeder is een trouwe Eigen Huis & Tuin kijkster, dus ik kijk regelmatig mee. VT Wonen op SBS 6 vind ik ook leuk trouwens. Vooral omdat het daar om stellen gaat die bijvoorbeeld een andere stijl hebben. Hoe ze dan een compromis sluiten, vind ik leuk om te zien. Niet alles is mijn stijl, zo ben ik niet zo'n fan van al die felle kleuren die ze vaak gebruiken. Toch zitten er vaak leuke elementen in waar je zelf misschien niet zo snel op zou komen.

EN VERDER...
Dan kijk ik ook wel eens op internet voor wat fijne kiekjes, maar ik heb niet één favo website. Mocht jij er wel een weten of een andere tip hebben, dan hoor ik dat erg graag. Rond de zomervakantie moet ik waarschijnlijk mijn stulpje in Groningen gedag zeggen en tijdens mijn master zal ik waarschijnlijk bij mijn ouders moeten aankloppen. Als ik ooit werk heb, dan hoop ik ook snel een eigen plekje te kunnen vinden en dit helemaal naar eigen smaak te kunnen inrichten. Daar heb ik dan ook errrg veel zin in. Ik wens jullie nog een fijne zondag!

You May Also Like

0 reacties