DE LEUKSTE NOTITIEBOEKJES EN BUREAU ARTIKELEN

by - 28 augustus

Ik gooi het er maar meteen uit: ik heb een kleine verslaving ontwikkeld voor leuke notitieboekjes. Het gevaarlijke is ook dat ze vaak maar een paar euro kosten, waardoor ik denk: prima, nemen we mee. Inmiddels heb ik aardig wat leuke exemplaren liggen en wordt er niet eens zo vaak in geschreven. Ze staan daarentegen wel erg leuk en dat is natuurlijk ook wat waard. Voor mijn deelgenoten die dit herkennen, heb ik een aantal hebberigmakende items op 'n rij gezet.Vorige week was ik nog aan het uitwaaien op Terschelling en daar ontdekte in West-Terschelling het leuke winkeltje Fraai. Lag daar dus boordevol leuke kaarten en andere snuisterijen zoals notitieboekjes. Ik nam twee leuke kaarten én, hoe kan 't ook anders, een leuk notitieboekje mee en rekende ze af voor 4 euro.

De agenda hierboven kocht ik voor één euro'tje bij HEMA, want ik wilde een zo goedkoop mogelijke agenda. Ik ben namelijk niet echt een kei in het bijhouden van mijn agenda, dus ik geef er liever niet zo veel geld aan uit. Ik kocht laatst bij Moonloft leuke kaarten van Isabella Illustrations en om de agenda iets op te leuken, besloot ik er een kaart op te plakken. Lekker makkelijk, maar groot resultaat.

Goed, genoeg gepraat over mijn mini verslaving. Door naar de items die ik nog wel zou willen, en jij misschien ook wel. Oh, de desk planner heb ik al maar kan ik iedereen aanraden.Top dingetje.
DESKPLANNER: Hema, € 4.
WATERMELOENEN: Pluk Amsterdam, € 4,95.
3 STUKS: Pluk Amsterdam,€ 13,50.
SET VAN MEERDERE ARTIKELEN: Hema, € 5.
STICKY NOTES: Hema, € 1,50.
MEMORY: Nuuna, € 24,90.
PLANNER: VTwonen, € 8,99.

Heb jij ook zo'n zwak voor dit soort leuke artikelen?

You May Also Like

0 reacties