7 ITEMS OP DE WISHLIST

by - 13 juli

Dromen mag altijd, toch? Reden genoeg om de items die bij mij een plaatsje op de wishlist hebben bemachtigd. op 'n rij te zetten.


DE ZWARTE LOAFER
In een perfect leven bungelt er een exemplaar van Gucci aan m'n voet, maar laten we nu maar realistisch blijven. It's not gonna happen. Ik hoef geen exacte look-a-like hoor, maar een zwarte loafer met horsebit detail is toch wel wat ik zoek. Helaas heb ik 't perfecte paar in mijn maat nog niet gevonden, dus mocht je nog aanraders hebben dan hoor ik het erg graag. Ik mis op dit moment toch wel een klassieke zwarte schoen in mijn kast, dus de loafer lijkt me een fijne en comfortabele optie. Topshop Kendall loafer, € 72.

DE ZWARTE PUNT-PUMP
Zo classy, zo'n zwarte punt-pump. Ideaal voor onder een jurkje, maar ook met een baggy jeans érg mooi. Heb al een pastelroze exemplaar in de kast staan, maar die staat toch niet overal even leuk bij dus zwart is wel zo handig. Multi inzetbaar.
Peter Kaiser, € 159,95.

EEN BLAUW TASSIE
Ik twijfel nog wel even beetje, maar daar heb ik ook nog wel een poosje de tijd voor want op dit moment laat de bankrekening zo'n uitgave nog even niet toe. Ik twijfel tussen een schattige Mulberry Mini Lily (zie de foto) en een leuke tas van Furla. Een Furla is nog geen onderdeel van mijn tassenfamilie, dus weer eens iets anders is ook wel een keer leuk. De mini Lily vind ik erg leuk, maar volgens mij past er alleen een telefoon in. Dus praktisch is een ander verhaal. Maar zoals ik al zei: ik kan nog even nadenken.
Mulberry Mini Lily Neon Blue Small Classic Grain, € 332.

OFF SHOULDER JURKJES
Bloezig off shoulder jurkjes ontbreken ook nog in mijn garderobekast. Ik zou ze stylen met mijn nieuwe westernriem van Primark (was maar drie euro, echt een koopje) en in combinatie met óf leuke cowboylaarzen óf een fijne sandaal. Helaas heb ik ook hierbij het perfecte exemplaar nog niet gevonden, maar het idee lijkt me duidelijk.
Topshop, € 52.

EEN GOEDE GEL NAGELLAK
Ik heb wel een aantal mooie rode lakjes in mijn bezit, maar helaas is de houdbaarheid op m'n nagels van korte duur. Van die nonchalante look ben ik niet zo'n fan. Ik heb ze liever strak in de lak en dan schijn je toch echt aan de gel nagellak te moeten. Dus zo'n flesje gaat ook maar op 't verlanglijstje.
Sally Hansen Miracle Gel gelnagellak - 680 Rhapsody Red, € 11,99

EEN BASIC TRUI
Een grijze trui van mooie kwaliteit staat ook hoog op m'n lijstje. Dat zeg ik inderdaad hartje zomer, maar met dit druilerige weer vind ik het best truienweer. Dit exemplaar van Acne is in mijn ogen perfect.
ACNE STUDIOS Dramatic Moh trui in wolblend, € 280.

OVERSIZED OVERHEMD
Perfect voor boven 'n lichte jeans en dus de pumps die ik hierboven heb beschreven. Kan ook perfect met Stan Smith's of de loafers die nog gekocht moeten worden. Het liefst een wit, of blauw exemplaar of één met blauwe streepjes. 
H&M, € 19,99.

You May Also Like

0 reacties