2X WHAT'S IN MY BAG

by - 23 juli

Ik heb twee tassen die ik veelvoudig gebruik, een klein tasje waar niet zoveel in past en een wat groter exemplaar. Bij de keuze van de tas kijk ik wat ik ga doen op een dag en wat ik zoal nodig heb én welke 't best bij m'n outfit past.


Ik ben over het algemeen iemand die veel te veel met zich meesleept en dan is een wat kleiner tasje toch wel fijn. Daar past gewoon niet zoveel in, dus dan moet je keuzes maken. Ik gebruik mijn portemonnee eigenlijk nooit, omdat ik een telefoonhoesje heb met vakjes voor mijn pasjes. Dat scheelt weer ruimte.GROTE TAS
Als ik bijvoorbeeld een dagje ga shoppen in een andere tas, vind ik het fijner om wat meer spullen mee te nemen en dus een grotere tas. Het formaat van deze Balenciaga vind ik echt perfect. Niet het formaat van een weekendtas, maar gewoon een waar voldoende in kan. Ik knijp vrij snel met m'n ogen en om die reden heb ik eigenlijk altijd een zonnebril bij me. Helaas niet vaak genoeg, want inmiddels heb ik een goede frons ontwikkeld.

Goed, terug naar de inhoud van de tas. Omdat het uiterlijk ook wel een tikkeltje belangrijk is, zitten er ook een spiegeltje en wat schoonheidsproducten in mijn buidel. Denk hierbij aan een lipstick, parfum, nagellakje en deodorant. Zo'n mini deo is overigens erg praktisch en neemt lekker weinig ruimte in.

KLEINERE TAS
Ga ik in Zwolle even snel de stad in, dan heb ik niet meer nodig dan een flesje water, zonnebril, telefoon en, voor het geval dat, een lipstick.Omdat ik vrij zuinig ben op mijn Ray-Ban zonnebrillen, zorg ik altijd dat ze in het daarvoor bestemde hoesje zitten. Maar dit tasje is zo klein dat ik moet kiezen tussen een flesje water óf een zonnebril in een hoesje, dus vaak kies ik voor het flesje water. Hydratatie is erg belangrijk en gelukkig heb ik ook een fijn zonnebrilletje van H&M en dit exemplaar neemt amper ruimte in.

Een groot voordeel van een kleiner tasje is dat je gewoon niet veel mee kunt nemen. Ik ben iemand die dankzij mijn kromme houding vrij snel last krijgt van haar schouder als ik lang loop met een tas. Een lichtgewicht tasje is dan iets prettiger.

WAT HEB JIJ ALTIJD BIJ JE?

You May Also Like

0 reacties