MIJN FAVORIETE VLOGKANALEN EN VIDEO'S

by - 09 mei

Tegenwoordig lijkt het wel alsof bijna iedereen een eigen blog heeft en een kijkje in zijn of haar leven geeft, maar door vlogs leren we pas écht iets over iemand en zijn/haar leventje. Nou ben ik zelf allesbehalve een vlog-type, want zo interessant is mijn leventje nou ook weer niet en het lijkt mij gewoon vrij awkward om alles (en vooral mezelf) in beeld te brengen.
Van te voren had ik niet verwacht dat ik vlogs interessant zou vinden en mijn voorkeur gaat dan ook vaker uit naar 'gewone' video's, maar een vlogje op z'n tijd kan ik zeker waarderen. Toch wel smullen soms, schaamteloos een kijkje nemen in andermans leven. Mijn favo'tjes op een rij:

1. Anna Nooshin. Want ja, ik vind Anna gewoon een erg inspirerend persoon en ze is zelfs wel een beetje een voorbeeld. Ik vind het erg tof dat ze haar YouTube kanaal zo professioneel aanpakt en dat er iedere week twee video's klaar staan. Kijk ik toch altijd wel een beetje naar uit.

2. NSMBL Guy Talk. Dit vind ik echt fantastisch en ik heb iedere aflevering minstens 2x gezien. Die onderwerpen, die mannen en het edit-werk zijn echt top. Tovert toch altijd weer een lach op m'n gezicht. Stiekem ook best leerzaam ook.

3. Jamie Li. De vlogs van Jamie ken ik nog maar sinds vorige week en heb ze gelijk allemaal gekeken. Vind haar zelfspot heerlijk en haar kindjes zijn zo onwijs schattig. Haar website, Quarter Magazine, is overigens ook het bezoeken waard. 

4. Yara Michels. Yara volg ik al vrij lang, toen ze nog This Chick Got Style had eigenlijk. Chapter Friday volg ik niet vast, maar de video's van Yara vind ik erg tof en kijk ik wel altijd. Zo legt ze je maar al te graag uit hoe je een beeldig flatlay-kiekje schiet, hoe je uit een blogdipje komt of hoe je een bepaald item styled. Iedere dinsdag en donderdag een nieuwe video, dus dat is leuk.

5. Queen of Jet Lags. Ook kan Noor niet in het lijstje ontbreken! Ik volg haar al een tijdje op Instagram vanwege haar leuke looks en outfits, maar haar video's zijn ook errug leuk. Ze is net moeder geworden en haar dochtertje Olivia is zo cute.

Goed, nu hebben we zoveel geluk met het weer dus ik snap het volkomen als je liever op het terras zit met een wijntje en wat bitterballen, maar mocht de zon onder zijn dan zijn deze kanalen wellicht een leuke tip. Toch zou ik het leuk vinden om m'n lijst verder aan te vullen, dus mocht je nog aanraders hebben dan zou ik 't toch wel leuk vinden om te horen op wie ik me dan nog meer moet abonneren.  

You May Also Like

0 reacties