GOUDEN COMBI: HET HUIS VOL MET BLINKEND GOUD

by - 17 mei

Als ik mijn broertje moet geloven, die stage loopt bij een interieurontwerpster, wordt brons in huis vervangen door goud. Vind ik best jammer, want mijn kamer beschikt over redelijk wat bronzen beeldjes, mandjes en vaasjes. Ach, van een beetje variatie is nog nooit iemand slechter geworden dacht ik zo. Tijd voor wat gouden inspiratie voor in huis dus.Voor wat leuke exemplaren keek ik dus even bij de online shop van H&M Home. Nou dat had ik misschien beter niet kunnen doen, want ze hebben véél. Allemaal veel te leuke gouden tierelantijntjes die ik nu dus eigenlijk wel moet hebben en dat terwijl ik geen centen heb. Mocht jij dat wel hebben en wel iets voelt voor een gouden interieur, dan moet je daar maar eens gaan snuffelen. Betreden op eigen risico, dat dan wel.


LAMP: House Doctor - € 75.
DOOSJE: Moonloft - € 9,99.
KAARS: XL Boom - € 29,99.
KANDELAAR: H&M, € 5,99.
BIG: &Klevering - € 28,50.
VAAS: H&M - € 4,99.
KAARS IN POT: H&M - € 5,99.

Goud koppelde ik voorheen toch al snel aan kitscherigheid, maar dit is lang niet altijd het geval. Vooral het matte goud, zoals bij het vaasje hierhoven het geval is, staat juist erg chique.
& ONDERZETTER: H&M - € 9,99.

PISTOOL: Fonq -  € 45.
KLEDINGHANGER: Hay - € 15 (drie stuks)
ANANAS: Pols Potten - € 75.
GRACHTENPANDJES: Pols Potten - € 24,95 (drie stuks).
PALMBOOM KANDELAAR: H&M - € 19,95.
BIJZETTAFELTJE: Cupid - € 75.

Ik ben extreem gevoelig voor van die grachtenpandjes als waxinelichthouders. Nu heb ik al een wit aardenwerk exemplaar van Xenos, maar deze gouden pandjes mogen hem gerust vergezellen. Oh, en mocht je genoeg vaasjes of fotolijstjes hebben en geen nieuwe spullen aan willen schaffen, dan kun je natuurlijk ook in de weer gaan met een bus gouden verfspray.

Beeld 1: H&M Home

Interieur, goud, gouden decoratie, gold, wonen, woontips.

You May Also Like

0 reacties