SPORTOUTFITS WAARDOOR JE ÉCHT ZIN KRIJGT OM TE SPORTEN

by - 02 februari

Ik ben nu twee keer wezen sporten, maar daarvoor liep ik wel eens hard. Niet zo vaak als zou moeten, maar nu ik nieuwe sportkleding heb aangeschaft merk ik dat ik extra gemotiveerd ben. Een goede zaak dus. Om deze reden heb ik een aantal fijne stuks op een rij gezet. Het is nooit te laat om te beginnen en een goede outfit kan nou net dat ene zetje zijn.

Broeken
1. Esprit, € 29,95
2. Adidas, € 44,95
3. H&M, € 12,95
4. Nike, € 54,95

Sport bh's1. Nike, € 29,95
2. Puma, € 29,95
3. Adidas by Stella McCartney, € 44,95
4. H&M, € 24,95

Tops1. H&M, € 14,95
2. Nike, € 29,95
3. H&M, € 9,95
4. Adidas by Stella McCartney, € 37,95

Zoals je ziet: fashionable sportkleding hoeft niet duur te zijn. Ik heb zelf broeken van Primark en H&M en ik vind ze top. Items van Nike of Adidas zijn wat duurder, maar kun je ook erg goed in de sale shoppen.

Wellicht heb je het al gezien, maar ik vind items met een kek printje erg leuk. Geeft je outfit net iets extra's. Goed, het gaat bij het sporten natuurlijk niet echt om hoe je eruit ziet maar een goede outfit motiveert mij wel om naar de sportschool te gaan. Mijn sportschoenen zijn niet zo stylish, maar wel erg goed voor mijn voeten. Dat is natuurlijk nog belangrijker. Het liefst heb ik van die coole Nike's, maar die bieden mijn doorgezakte knieën helaas te weinig steun. Mijn advies: investeer in goede schoenen en een ondersteunende sport bh en geef minder geld uit aan de rest van je outfit. Zoals ik eerder al zei: ik vind de items van Primark en H&M ook echt prima en daar betaal je over 't algemeen een stuk minder voor.

Beeld 1: Trendhunter

You May Also Like

0 reacties