MIJN FAVORIETE BLOGS VOOR OUTFIT INSPIRATIE

by - 03 februari

Hoewel veel fashionbloggers zich hullen in prachtige designerstukken (die ik niet kan betalen) is het opdoen van inspiratie natuurlijk wel altijd fijn als je een dagje niet zo goed weet wat aan te trekken. Daarnaast zijn er ook bloggers die niet vies zijn van mixen en matchen en hun Chanel tas combineren met fijne Zara stukken (toch wel handig). Ik laat je mijn favoriete blogs zien waarbij ik altijd veel zin krijg om nieuwe kledingcombi's te bedenken.


Ik vind de blog van Noor de Groot erg inspirerend omdat veel items helemaal mijn ding zijn en ze soms net wat gekkere combinaties maakt waardoor ik nieuwe inzichten krijg. Haar Instagram-account is overigens ook een aanrader.
Wie kent de knappe Kenza niet? Met haar miljoenen volgers kent vrijwel iedereen die een beetje into blogs is haar wel gok ik zo. Kenza draagt veel Zara, waardoor het opeens een stuk haalbaarder wordt om items van bloggers te kopiëren ;-). Soms word ik verliefd op een item en merk ik dat ik lichtelijk teleurgesteld ben als ik zie dat het van een of andere designer is en dus onbetaalbaar voor mij. Kenza post ook persoonlijke artikelen die erg leuk zijn om te lezen en te bekijken.
Toen ik stage liep bij Marie Claire schreef Anouk artikelen voor de website, dus zo ken ik haar blog eigenlijk. Op haar blog neem ik regelmatig een kijkje, maar ik volg haar op Instagram waardoor ik een beetje up to date blijf. Anouk draagt altijd fijne truien, blouses en stijlt haar look vaak af met haar mooie Chanel tas.


Julie's blog ken ik eigenlijk van Instagram waar ze ook fijne outfits post, maar haar blog is ook erg leuk om te bekijken. Haar foto's zijn zo mooi (vooral op Instagram). Ze post daar niet alleen foto's van haar looks, maar ook van haar huis en andere mooie plekjes.

Omdat ik nooit genoeg inspiratie kan krijgen, hoor ik uiteraard ook graag of jullie nog fijne aanraders hebben.

Liefs, Daphne

Beeld 1: Queen of Jetlags
Beeld 2: Sincerely Jules


You May Also Like

0 reacties