DE 6 LEUKSTE WINKELS VOOR WOONDECORATIE

by - 05 februari

Mijn kamer staat vol met kaarsjes, kandelaars en andere accessoires. Voor mijn verjaardag kreeg ik allerlei leuke rosé/koperkleurige items en die kan ik dan leuk afwisselen met de zilverkleurige decoratie. Waar ik al mijn accessoires vandaan heb getoverd? Zie hier mijn favoriete woonwinkels.


1. H&M Home
Absoluut op nummer uno: H&M Home. Wat mij betreft top als het om interieur gaat en mijn huis staat er dan ook vol mee. Ik shopte er al veel gouden snuisterijen, leuke gastendoekjes en lekkere geurkaarsen.

2.  Søstrene Grene 
Deze Deense hippe shop ken ik wat minder lang, maar toen ik er voor de eerste keer binnenstapte was ik verkocht. Het is betaalbaar en ze hebben zo veel leuke dingen. Van schrijfwaren tot leuke mandjes en van maison jars tot lekkere thee. Er zit onder andere een winkel in Groningen en sinds kort ook in Zwolle. Vind ik leuk.

3. Xenos
Deze winkel bezoek ik al járen en ik spot er altijd wel iets leuks. Vroeger kocht ik er van die kitscherige toestanden (denk: Buddha's, barok en diamanten), maar ze hebben nu ook hele mooie items. Ze verkopen er altijd wel dingen die op dat moment een beetje hip zijn.

4. Dille & Kamille
Dit vind ik zo'n gezellige winkel! Ze draaien er ook altijd hele mooie klassieke muziek. Jammer dat de items soms wat prijzig zijn, want ik ben verliefd op de Cotton geurkaars. Helaas is 'ie 11,95 en dat vind ik wel wat aan de hoge kant voor een kaars. Hier zou ik wel twee minuten gratis willen winkelen.

5. Ikea
Natuurlijk mag Ikea niet in dit lijstje ontbreken. Voor fijne plaids, kussens en geurkaarsen ga ik graag naar Ikea. Veel accessoires vind ik iets te strak en zijn wat minder mijn stijl, dus ik combineer Ikea graag met items uit bovenstaande winkels. Oja, misschien niet echt decoratie maar ik ben stiekem een beetje verliefd op de pandaknuffel en Knorrig, het varkentje.

6. Loods 5
Dit is ook al zo'n prachtige winkel. Misschien voor nu wat prijzig, maar als ik later wat meer te besteden heb dan koop ik zeker veel items bij Loods 5.

Waar koop jij het liefst al je woonaccessoires?

You May Also Like

0 reacties