COUPE GRANNY GREY

by - 06 februari

Voor veel vrouwen zou de eerste grijze haar niet bepaald het toppunt uit haar leven zijn, maar vanaf nu hoef je je nergens voor te schamen want grijs is hip. Je hoeft niet bang te zijn dat je zult veranderen in een grijs muisje, want met deze lokken trek je fijn de aandacht.Eerder zagen we al de felle kleuren als paars en blauw, nu past de grijze haarkleur ook in het straatje van de hippe haarkleuren. Vooral de grijze tint met paarse gloed lijkt populair, maar blond met een grijze gloed is natuurlijk ook een optie. Ik zou het zelf nooit aandurven, maar ik vind het wel erg gaaf. Ik had het er laatst met mijn kapper over en zij vertelde me wel dat de grijze coupe helaas niet voor iedereen weggelegd is. Bij blondines wil het vaak nog lukken, maar hoe donkerder het haar, hoe lastiger. Heb ik even geluk, mocht ik ooit overstag gaan.

Het is even wennen, maar de kleur lijkt iedereen verrassend goed te staan. Een duur kappersbezoekje is overigens niet nodig. De silverlook verf koop je gewoon bij de drogist of op internet. Durf jij het net als Nicole Richie en Lady Gaga aan?


Beelden: Links, Aufeminin. Rechts: VSCO.

You May Also Like

0 reacties