4x Dit kun je óók met een föhn

by - 06 februari

Veel meiden gebruiken een föhn alleen maar voor het drogen van hun haar, maar ik gebruik ‘m een stuk vaker. De föhn is een echte all rounderCheck it out

Plaksel verwijderen
Zucht... Heb je net een nieuwe lipstick gekocht, zit er zo’n nare sticker op. Na het verwijderen van de plakker blijven er vaak nog allerlei restjes zitten die moeilijk te verwijderen zijn. Vooral voor beauty bloggers die mooie foto’s willen maken is dit echt een bummer. Goed nieuws: de sticker verwijder je in één keer door de hitte van de föhn! Je trekt hem er in een keer af zonder dat er vervelende restjes blijven zitten.


Uit de kreukels
Met een föhn kun je ook erg makkelijk kreukels uit kleding verwijderen. Let op! Het is belangrijk dat je wel afstand houdt, anders kun je brand veroorzaken. Hang je kleding uit op een hanger en zorg dat de föhn de stof niet raakt.


Nagellak
Ik ben stiekem best een beetje ongeduldig en daarom droeg ik bijna nooit nagellak. Ik heb het geduld niet om het volledig te laten opdrogen. Totdat ik er achter kwam dat je een föhn ook uitstekend kunt gebruiken om het droogproces iets te versnellen. Ik gebruik hier de cool stand voor.


Weg met condens
Beslagen spiegels zijn behoorlijk onhandig. Wil je je net opmaken, zie je niks omdat de spiegel vol zit met condens. Condens verdwijnt als sneeuw voor de zon als je de föhn er even op zet.

You May Also Like

0 reacties