WELKE PONY PAST BIJ JOUW GEZICHTSVORM?

by - 27 januari

Een volle pony à la Nicole Richie of het side-swept haargordijntje van Alexa Chung. Één ding is zeker: de pony is terug. Maar voordat je de schaar in je lokken zet, check even welke pony het mooist bij jouw gezichtsvorm past.


Rond gezicht
Heb jij een rond gezicht? Vraag dan bij de kapper voor een mooi gevormde pony, waardoor je gezicht het beste uitkomt. Zorg ervoor dat de pony dik geknipt wordt. Pony’s kunnen een rond gezicht voller laten lijken, dus goed knippen is erg belangrijk. Vermijd een te korte pony.

Hartvormig gezicht
Kies bij een hartvormig gezicht niet voor een zware pony, maar voor een paar plukjes. Bij een hartvormig gezicht kan een pony al snel bij het voorhoofd te zwaar worden, draagt hem daarom langs de zijkant voor een mooi effect en daardoor gaat de aandacht meer naar je ogen.

Vierkant gezicht
Jij rockt een pony met langere zijkanten en een voorkant die nét over de wenkbrauwen valt. Een schot in de roos, want hierdoor worden de harde lijnen van je gezicht iets zachter.

Ovaal gezicht
Lucky you, jij kan vrijwel iedere hairdo hebben. Een pony die aan de zijkant iets langer is, staat het mooist.

Hoog voorhoofd
Ga voor een messy pony, want deze variant heeft twee voordelen: de dikte van de pony verbergt het voorhoofd en doordat de pony geleidelijk wat langer wordt naar de zijkant, opent het je gezicht.

Zou jij de schaar in jouw haar zetten? Zelf heb ik op de basisschool jarenlang een pony gehad maar bij mijn sluike haar vind ik het toch niet zo'n succes.


Bron beeld: Pinterest


You May Also Like

0 reacties