4 FASHION ITEMS WAAR JE IN ZOU MOETEN INVESTEREN

by - 26 januari

Rozen verwelken, schepen vergaan. Maar sommige items zullen nooit uit het modebeeld vergaan. Er zijn van die tijdloze key-items waarvan het slim is om in te investeren. Met deze jongens zit je altijd goed en creëer je een basic garderobe waar je u tegen zegt.
Het leren bikerjack
Een jack van echt leer blijft járen mooi en gaat misschien wel je hele leven mee. Investeer in een tijdloos exemplaar zoals een stoer bikerjack. Ik kocht de mijne met korting voor 100 euro bij H&M en omdat-ie zo veelzijdig is, draag ik hem mega veel. In de winter met een furry gilet, in de lente met een sjaal en op een koude zomerdag lekker open.

Een goede zonnebril
Blote ogen en zonnestralen zijntricky, dus draag altijd een zonnebril wanneer de zonnestralen door de wolken doorbreken. Dat doen we het liefst natuurlijk met een fashionable exemplaar op onze neus. Voorheen kocht ik altijd brillen bij H&M die ik uiteindelijk toch altijd net-niet vond. Zonde van het geld dus, want eigenlijk wilde ik gewoon een mooie Ray-Ban. Uiteindelijk besloot ik alle zonnebrillen die ik niet droeg te verkopen en voor een Ray-Ban aviator te gaan. Daar had ik geen moment spijt van kan ik je vertellen. En als je er zuinig op bent, gaat-ie erg lang mee.

Een zwarte skinny jeans
Dit hoeft niet duur te zijn. Mijn favo zwarte skinny koop ik gewoon voor 20 euro’tjes bij de Bershka. Met een zwarte jeans grijp je nooit mis en hij combineert onwijs makkelijk. Want zeg nou zelf, wat past er nou eigenlijk niet bij zwart?

Het witte overhemd
Een wit overhemd koop je al voor 10 euro bij H&M. Geloof mij, je hebt er zoveel plezier van. Ik draag een witte blouse naar een sollicitatiegesprek, maar ’t liefst stop ik hem onder een leuke trui. Kraagjes zijn hot en dat blijven ze voorlopig ook nog wel even!

Dit zijn alleen maar richtlijnen en niks moet natuurlijk. Ik merk alleen dat ik er zelf erg veel profijt van heb. Ik investeer in goede basics en trendgevoelige items shop ik bij bijvoorbeeld Primark. 

Liefs,
Daphne

You May Also Like

0 reacties