MICKEY IS 90 JAAR: DE LEUKSTE ITEMS OP EEN RIJ

by - 22 november

De meest geliefde muis heeft vorige week 90 kaarsjes uitgeblazen. Ik heb het natuurlijk over Disneys creatie: Mickey Mouse. Ik ben al jaren groot fan en dan voornamelijk als zijn hoofdje op een kledingstuk pronkt. Ter ere van zijn verjaardagsfuifje zet ik de leukste items op een rij. - HEUPTASJE: Vans, € 35,00. 
- TRUI MET MINNIE MOUSE: Forever 21, € 27,00.
- TRUI MET MICKEY MOUSE: Bershka, € 29,99.
- SATIJNEN SJAALTJE: Forever 21, € 9,00.
- VARSITY JACK: Forever 21, € 45,00.

Mickey Mouse: waar het begon

Ik ga niet een of ander geschiedenislesje geven, maar laten we toch even teruggaan naar het begin. Op 18 november 1928 maakte Mickey Mouse zijn opwachting in Steamboot Willie. Wat ik het geheim vind van Mickey? Hij is schattig, maar heeft tegelijkertijd ook iets stoers. Daarnaast doet het me denken aan vroeger en daar heb ik warme herinneringen aan. Zo had ik vroeger al een coltrui en een bikini met Minnie Mouse. Nu zo'n 18 jaar later ben ik nog steeds fan. Ik vind het dan ook erg leuk dat veel winkels met een eigen Mickey-collectie komen.

Waar shop je leuke Mickey Mouse items?

Forever 21, Vans en Levi's hebben ter ere van Mickey's verjaardag een speciale collectie ontworpen. Daarnaast scoor je bij Bershka, Stradivarius, Pull & Bear en H&M ook de nodige items. Het toffe aan deze items vind ik dat ze een beetje een 80's en 90's of vintage vibe hebben. Oversized sweaters met een leuke opdruk van Minnie of Mickey. Ik moet toegeven dat ik ook wel eens iets bij de kinderafdeling heb geshopt. Kan prima.

- GRIJZE SWEATER: Pull & Bear, € 25,99.
- ZWARTE SWEATER: Pull & Bear, € 25,99.
- OLDSKOOL SWEATER MET MINNIE: Vans, € 64,95.
- SNEAKERS: MOA, € 119,95.
- BLOUSE: H&M, € 14,99.
- SWEATPANTS: Forever 21, € 25,00.

Wat nog op mijn lijstje staat

Als Mickey-fan kan het eigenlijk niet dat ik nog nooit een bezoekje heb gebracht aan Disneyland Parijs. Daar wil ik in 2019 wel verandering in brengen. Voor nu doe ik het even met Mickey als opdruk op mijn kledingstukken.

You May Also Like

0 reacties