DE LEUKSTE WRAPDRESSES VOOR DEZE ZOMER

by - 19 juli

De wikkel- of overslagjurk klinkt niet erg sexy, maar wrapdress klinkt al een stuk beter in de oren. Goed, de naam doet er niet zo veel toe natuurlijk, het gaat om wat we zien. En dat is leuk als je het mij vraagt. De iconische wrapdress staat iedereen en benadrukt prachtig de vrouwelijke vormen. Ik ben fan. Reden genoeg om de leukste op 'n rij te zetten.

Het meest blij maak je me met een jurk voorzien van een fijn printje, zoals een leuke ster of schattig stipmotief. Nog beter is het als de jurk gezellige volants bevat. Als ik zo'n jurkje voor me zie, maak ik er vanzelf een hele voorstelling bij: ergens rondhuppelend in een wijngaard in Frankrijk ofzo.1. ROOD MET BLOEMEN: H&M, € 34,99.
2. STERRENPRINT: Le Café Noir Studio, € 179.
3. LICHTBLAUW: Topshop, € 43.
4. GROEN/GEEL: H&M, € 49,99.
5. STIPPEN: Only, € 23,99.

De wrapdress is goed te combineren met zowel vrouwelijk schoeisel zoals een goede pump als met een sneaker. Ik vind stijl 'm graag met All Stars, Superga's of Stan Smith's en een denim of leather jacket. Vooral de combi van de vrouwelijkheid van het jurkje en de wat stoerdere elementen vind ik erg leuk.


6. ZWART MET ORANJE: Ganni, € 419.
7. ROZE: New Look, € 34,99.
8. MULTICOLOR: Pepe Jeans, € 90.
9. BLAUW/WIT: Topshop, € 64.

Je ziet het: de wikkeljurk doet het dit seizoen hartstikke goed. Oh, en als ik het geld heb, koop ik er een van Realisation Par, want dat is toch wel écht de Insta-hit van dit moment. Tot die tijd doe ik het gewoon even met mijn 20 euro versie van H&M, ook prima.

tags: wrapdress, jurkjes met overslag, print jurk, dresses, blogproof, blogproof.nl, leuke zomerjurkjes, instagram jurk, blogger. 

You May Also Like

0 reacties