HANDIGE & HIPPE RUGZAKKEN VOOR HET FESTIVALSEIZOEN

by - 03 mei

Met het festivalseizoen in het vooruitzicht is het nooit verkeerd om alvast brainstormen over geschikte outfits. Je wilt er natuurlijk  fancy uitzien, maar het moet ook wel een beetje praktisch zijn.

Je hebt immers plek nodig voor je telefoon, muntjes, sleutels, kauwgom en zonnebril en dat past natuurlijk niet in de decolletéportemonnee. Van een clutch worden we ook niet zo vrolijk want we willen gewoon lekker de heupen los kunnen gooien en kunnen genieten van een (of twee) drankje(s) in onze handen. De oplossing? De rugzak!

En nee, de rugzak is niet alleen geschikt voor brugklassers. Er zijn gelukkig genoeg praktische en fashionable exemplaren die helemaal on-trend zijn, zoals mijn bordeauxrode Mulberry Cara Bag. Goed, daar hangt wel een prijskaartje aan en deze zou ik dan niet zo snel meenemen naar een festival, maar gelukkig zijn er ook fijne exemplaren met een wat zachter prijsje. Ga je voor een leren exemplaar dat na een bierdouche makkelijk schoon te maken is of kies je voor een hippe denim look met patches? De keuze is weer eens reuze. Ik heb al wat vooronderzoek voor je gedaan en de volgende hippe rugzakjes voor je opgesomd.
RIJ 1: H&M, € 19,99, Lancaster Paris, € 159, H&M, € 29,99.
RIJ 2: Tory Burch, € 410, Topshop, € 29, Tommy Hilfiger, € 129,90.

Zo, dat waren zes leuke exemplaren voor op je rug. Ik vind het in ieder geval een top uitvinding.
tags: blogproof, blogproof.nl, festival rugzakken, trend rugzak, backpack, hippe. 

You May Also Like

0 reacties