MAAK JE TUIN OF BALKON GEZELLIG MET DEZE ITEMS

by - 20 april

Helaas beschik ik in Groningen niet over een lekker tuintje of zonnig balkon. Bij mijn ouders kan ik gelukkig wel genieten van een vuurkorfje, egg chair, groen en mooie bloemetjes. Met alleen een tuin ben je er natuurlijk nog niet. Het oog wil ook wat en dus is aankleding key.Ondanks het feit dat ik geen eigen tuintje heb, vind ik het speuren naar leuke tuinspullen wel érg vermakelijk. Lampionnetjes, kaarshoudertjes, een comfy lounge set: ik hou er van. Het maakt de boel toch een stuk gezelliger en dat willen we natuurlijk als de zon zich weer eens laat zien. In een ideale wereld heb ik een tuin met veel wit (zoals een leuk zitje), lekker veel planten en bloemen en hier en daar een gezellig kaarsenhoudertje. Je hoeft ook helemaal niet veel geld neer te tellen om je tuin of balkon op te fleuren. Het meeste spul scoor je bij onze Scandinavische vrienden IKEA en H&M.Van onder naar boven, van links naar rechts.
RIJ 1: KUSSEN: H&M, € 7,99 - VOGELHUISJE: Umbra, € 34 - EGG CHAIR: Sissy Boy, € 129 (sale) - MACRAME PLANTENHOUDER: Mica, € 4,46.
RIJ 2: LANTAARN: Sissy Boy, € 24,99 - BLOEMPOTJE: H&M, € 5,99 - FLESOPENER: H&M, € 7,99 - GIETER: IKEA, € 9,95.
RIJ 3: SAPTAP: House Doctor, € 39,95 - VAASJE: H&M, € 9,99 - LANTAARN: H&M, € 24,99.
RIJ 4: WIT TUINSETJE: IKEA, € 119,85 - ROTAN BANKJE: IKEA, € 169 - PLANT: VT Wonen, € 39,95.

Hoe schattig is dit witte tuinsetje? Ideaal voor op 'n zonnig balkon dat niet zo groot is. Krijg er bijna een beetje het romantische Franse vakantiegevoel bij. Saptap met heerlijk vers fruit erbij en je hebt niks meer nodig. Oh, zon zou wel fijn zijn natuurlijk.

tags: tuinmeubelen, tuin accessoires, tuin of balkon aankleden, leuke tuinspullen, rotan bank, stoel, tuintafeltje, blogproof, blogproof.nl. 

You May Also Like

0 reacties