DEZE GEKLEURDE SNEAKERS ZIJN GEKNIPT VOOR 'T VOORJAAR

by - 14 april

Ik kan best zeggen dat ik door de jaren heen een 'sneakermeisje' ben geworden. Als ik even goed nadenk, draag ik eigenlijk zelden iets anders dan een sneaker aan mijn voeten.Het zit comfortabel en maakt je look wat nonchalanter, dus ik ben groot fan. Het begon met All Stars
en daarna volgden er drie paar Air Max 1. Toen kreeg ik best wat commentaar op mijn Maxjes, maar inmiddels weet men dat ze niet meer alleen door gabbers worden gedragen. Het liefst koop ik er nog meer, maar helaas vind ik de kleurencombi's en printjes de laatste tijd wat tegenvallen. Stiekem hoop ik dat er binnenkort weer een aantal vette exemplaren gefabriceerd worden. Mijn lievelings zijn toch wel mijn zilveren Safari stappers.

Ik heb ook een paar witte Stan Smith's en hoewel ze vrijwel overal bijpassen, zijn ze misschien wel een tikkeltje aan de saaie kant. En omdat het voorjaar is, is een beetje kleur ook niet verkeerd. Om deze reden heb ik de leukste (vind ik dan) gekleurde sneakers op 'n rijtje gezet. Ik word weer hebberig...


Van links naar rechts, van onder naar boven:
- PRINT: Adidas, € 82.
- GROEN: ETQ (via De Bijenkorf), € 250.
- ROZE: Adidas, € 99,95.
- BLAUW & METALLIC: H&M, € 24,95.
- BLAUW: Nike, € 140.
- PUMA BABY BLUE: Puma, € 99,95.
STERREN: Saint Laurent, € 475.
- VANDAAG IS ROOD: Adidas, € 99,95.
- OUDROZE: H&M, € 29,99 (sale).

Jammer dat ik geen geldboom in de tuin heb staan, want eigenlijk wil ik ze allemaal best hebben. Een rood sneakertje ontbreekt nog in mijn kast (hoi Adidas Gazelle) en ik vind alles met sterren érg leuk, dus die van Saint Laurent mogen ook best deze kant op komen (toch jammer van dat prijskaartje). Gelukkig shop je een goedkoper kleurrijk exemplaar gewoon bij onze Zweedse vrienden Hennes & Mauritz. Ook prima.

tags: gekleurde sneaker, gympen voorjaar, zomer, blogproof, blogproof.nl, sneakers, kleur, air max 1 nike, adidas gazelle, puma sneaker, gymp. 

You May Also Like

0 reacties