DE MOOISTE BRALETTES

by - 06 april

Als je een goedzittende bh draagt, heb je er eigenlijk helemaal geen last van en voel je hem bijna niet zitten. Helaas is dit bij mij niet altijd het geval en heb ik bijvoorbeeld last van schurend kant of nare beugels. Niet echt prettig dus.Je hebt ook vrouwen die zodra ze thuiskomen hun bh uittrekken omdat ze dat ding een beetje als een last ervaren. Hier hoor ik niet bij, want ik vind een beetje steun wel prettig. Die vervelende beugels kan ik soms wel even missen, dus dan bied de bralette een perfecte uitkomst. Voor wie nou denkt: "Bralette, wat is dit?", dit is een soft bh, vaak gemaakt van mooi kant. Daar zou je dus ook prima mee kunnen slapen, mocht je dit willen.

SHOW IT
En deze bralettes mogen ook heus gezien worden. Zo vind ik een subtiel stukje inkijk aan de zijkant of voorkant best wel mooi. Omdat ik zo'n bralette dus niet heel veel draag, geef ik er liever niet te veel geld aan uit. LoveStories heeft prachtige exemplaren en als ik ze ook buiten de deur zou dragen, had ik er ongetwijfeld een aantal geshopt. Maar goed, ik heb dus ook een aantal betaalbare exemplaren aan dit rijtje toegevoegd zodat onze portemonnee ons ook dankbaar is. & Other Stories is zeker ook even een kijktipje: betaalbaar maar oogt luxe. Mocht je echt een cheap exemplaar willen scoren, breng dan een bezoekje aan Primark. Daar heb ik bovenstaand exemplaar geshopt en hij ziet er toch niet eens zo goedkoop uit? Je hebt daar al bralettes met bijpassend broekje voor 7 euro.

Omdat ik je graag wat zoekwerk uit handen wil nemen, heb ik een aantal fijne exemplaren gespot die wat mij betreft zo een plaatsje in mijn kast mogen innemen. Oh, de linkjes zijn voor wat extra gemak klikbaar gemaakt, kun je zo 'hup' naar de website. Geen zorgen, dit zijn geen advertentielinkjes dus ik krijg hier geen centje voor.STEENROOD: Hunkemöller, € 19,99.
ZWART & KANT: Lovestories, € 60. 
ZACHTROZE: & Other Stories, € 29.
PAARS: Lovestories,  60. 
BABY BLUE: H&M, € 17,99.

KANT ALL OVER: H&M, € 17,99.
MIDNIGHT BLUE: & Other Stories, € 29.
BLAUW: La Perla, € 90.
BLOEMIG ROZE: Fleur Du Mal, € 75.

Tags: blogproof, blogproof.nl, bralettes, soft bh, mooie bh's, zachte bh, shopping, fashion.

You May Also Like

0 reacties