DE 9 LEKKERSTE GEURKAASEN (VOOR IEDER BUDGET)

by - 07 april

Ik ben best een beetje een huismus en kan zachte dekens, een kopje thee en kaarslicht enorm waarderen. Het liefst steek ik een geurkaars aan zodat mijn kamer gelijk gevuld word met een heerlijke geur.


BUDGET
Het lekkerst vind ik frisse geuren die ruiken naar gewassen beddengoed. Zo heeft Dille & Kamille een heerlijke geurkaars, 'Fresh Cotton' heet 'ie. Daarnaast vind ik Linen van HEMA ook erg lekker, zeker in combinatie met de geurstokjes in dezelfde geur. H&M heeft ook een vrij groot assortiment geurkaarsjes die er ook nog eens beeldig uit zien. Primark spant de kroon denk ik wat goedkope en lekkere geurkaarsen betreft. Zo heb je al mini's voor 1 euro en verkopen ze van iedere geur ook waxinelichtjes en grotere kaarsen.

Van links naar rechts: H&M, € 7,99 - H&M, € 3,99 - Stradivarius, € 9,95.


MEDIUM PRIJSJE

Vijg vind ik ook lekker. Ik heb een kaarsje van Scotch & Soda, maar ik weet dat veel mensen ook fan zijn van Under a Fig Tree van Rituals. Mocht je wel wat uit willen geven aan een mooie kaars, maar niet zo veel als aan een Diptyque kaars? Kijk dan zeker eens bij Rituals. De Hammam kaars is mijn favoriet en het glas ziet er mooi en strak uit.

Van links naar rechts: Dille & Kamille, € 11,95 - & Other Stories, € 19 - Rituals, € 18,50.


LEKKER SPENDEN
Ik heb ook een zwak voor een leuk glaasje met een fancy etiketje. Zo vond ik die geurkaarsjes van HEMA in de geuren 'Linen', 'Cedar' en 'Flora' ook erg schattig. De geurkaarsen van Jo Malone en Diptyque zijn wat vormgeving betreft echt pareltjes en geven je interieur gelijk een boost. Helaas moet je voor deze kaarsen ook iets dieper in de buidel tasten.

Van links naar rechts: Jo Malone, € 51 - Diptyque, € 48 - Baobab, € 58.

Ik mag even geen nieuwe kaarsen kopen omdat ik die van mij eerst op moet branden, maar wanneer ik geen exemplaren meer heb, ga ik zeker een van deze aanschaffen.


Tags: geurkaarsen, lekkere kaarsen, geur kaars, tips, blogproof, blogproof.nl

You May Also Like

0 reacties