LEUK DE BOEL OP MET ’N SJAALTJE

by - 03 maart

Niet tevreden met je outfit omdat het nog iets mist? Pak er een sjaaltje bij om de boel om te leuken. Zo’n halsdoek lijkt misschien simpel, maar het is een hele effectieve manier om je outfit nét dat ene zetje te geven.
ls je denkt dat je de sjaal alleen om je nek kunt knopen, heb je het dus mooi even mis. Het blijkt een heuse duizendpoot te zijn. Je kunt hem door de lusjes van je jeans halen en hem als riem gebruiken, in je haar knopen als haarband of je tas een upgrade geven door hem aan een handvat te knopen. De keuze is reuze dus. Je hoeft overigens niet bang te zijn voor een tuttige of stewardessen-look, want dit soort sjaaltjes zijn er in allerlei stoffen en prints en wanneer je hem combineert met een stoer bikerjack of destroyed jeans zit je sowieso safe.
Mijn favo sjaaltje met sterren en maantjes bij Zara, maar ook bij de kringloop heb ik een zeer grote slagingskans. Daar spot ik regelmatig zijden sjaals met klassieke kettingprint à la Hermès of hip pantermotief en dat voor een paar cent. En omdat we jou het eindeloze koekeloeren op het net willen besparen, hebben we hier al een aantal toppers op ’n rij gezet. Aan jou alleen nog maar de keus hoe je hem gaat dragen. Bekijk de leukste exemplaren hierrr.

You May Also Like

0 reacties