DE LEUKSTE KRIJTSTREEP ITEMS

by - 16 maart

Van zwart met een witte streep tot een wit met zwarte streep en van dikke en dunne streepjes: ik heb vrijwel alle varianten die maar denkbaar zijn. Omdat ik ook wel eens toe ben aan een tíkkie verandering, maar niet te veel uit mijn comfortzone wil treden (en ik gewoon een zwak heb voor strepen) kies ik ook graag voor de krijtstreep. 
Denk jij nu gelijk aan saai en formeel? Foei! De krijtstreep is zoveel meer. Deze subtiele streep laat je langer lijken en geeft je look gelijk een klassieke twist. Of je jezelf nou in een pak hijst of kiest voor één item, met deze items heb je in ieder geval een goed eh, streepje voor.

Enne, het leukste aan zo’n krijtstreep-pak is dat je eigenlijk drie verschillende looks kunt creëren. De ene dag ga je voor het complete pak, de andere dagen alleen voor de broek of juist alleen voor de blazer. Mocht je een pantalon te klassiek vinden maar zo’n streepje wel erg leuk vinden, dan past de zogenaamde ‘jogger’ wellicht meer in jouw straatje. Denk: wel hetzelfde dunne streepje, maar dan op een meer nonchy manier. Eigenlijk een soort broek van joggingstof met streep. Toch ideaal? Ik bedoel maar.
Waar je de pantalon qua schoeisel mee matcht? Met klassieke loafers, kneiterhoge gekleurde pump of juist je casual Converse of Adidasjes. Kortom: alles staat bij het streepjespak en daarom is dit je nieuwe vriendin. Zullen we alvast even kijken naar de favorieten van team TaT? En beloof je daarna ook héél een streepjespakske aan te schaffen? Heel goed.

Bekijk alle fijne stukken op tête-à-tête.

You May Also Like

0 reacties