DE MOOISTE NAJAARSTINTEN VOOR OP JE LIPPEN

by - 21 januari

Van donkerpaars tot vuurrood en van mauve tot berrypink: deze kleuren zijn absoluut geknipt voor het najaar. Een fijne kleur op de lip kan die sombere dagen nét dat tikkeltje kleur geven wat ’t nodig heeft.

Toe aan iets nieuws maar wel een gestifte lip? Dior heeft een heuse donkerblauwe lipstick in het assortiment zitten dus als je daar niet mee meer opvalt, dan weet ik het ook niet meer. Wel alleen voor de echte daredevils.

GLANS OF MAT?
Wat de kleuren betreft is de keuze al reuze, maar daar houdt het niet bij op. Dan sta je nog voor het dilemma of je voor mat of glans gaat. Een glosje zit over het algemeen iets prettiger, mits het geen vervelende plak-gloss is waar je haren aan blijven plakken. Een matte lipstick is prachtig, maar accentueert eventuele velletjes op de lippen wel. Mocht je dus enorm last hebben van droge lippen (wat we allemaal wel eens hebben in het najaar) dan kun je beter kiezen voor een gloss of nog beter: een verzorgende balm. Heb je wat kleur betreft je match made in heaven gevonden maar valt de glans niet helemaal in jouw straatje? Maak de lipstick zelf mat door wat (transparante) poeder over je lippenstift aan te brengen.

Hieronder staan een aantal fijne opties opgesomd. Een van deze kleuren is ongetwijfeld je ideale metgezel tijdens de winterdagen. Van links naar rechts, van boven naar beneden:
1. Charlotte Tilbury in de kleur Glastonberry, € 30.
2. Tom Ford in de kleur Tony, € 30.
3. Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream in kleur 407, € 37,50.
4. Hema Longer Lasting Lipstick in kleur 06, € 3,50.
5. MAC The Matte Lipstick in kleur Diva, € 19,50.
6. Essence Matt Matt in de kleur 02 Perfect Match, € 2,39.
7. Burberry Full Kisses Lipstick in de kleur Rosewood, € 29.
8. Chanel Rouge Coco in de kleur 446 Etienne, € 35.
9. Rouge Dior in de kleur 602 Visionary Matte, € 37,00

You May Also Like

0 reacties