GO HEMA! DEZE SHIRTS ZIJN LIEFDE

by - 22 juli

We kennen natuurlijk allemaal de iconische rookworsten en tompoezen van Hema. Ik ben er zelf ook errug dol op, maar wat ik nog leuker vind is deze actie van Hema. Vanaf 23 juli vindt de Amsterdam Gay Pride weer plaats en dat is voor het oerhollandse warenhuis reden genoeg om deze coole t-shirts te ontwerpen.Hema ontwierp de shirts in het teken van het event om zich uit te spreken voor alle vormen van liefde en dat kan ik alleen maar toejuichen.

WAAR GA JIJ VOOR?
Voor mannen zijn er shirts met twee rookworsten, de vrouwen kunnen zich hullen in de shirts met bedrukte tompoezen. Daarnaast zijn er ook shirts met een worst en tompoes verkrijgbaar. De shirtjes vind ik leuk, maar de boodschap daarachter vind ik nog mooier.

“Hema is van en voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of wie je bent, en onze Hema-iconen dus ook!”, schrijft het warenhuis op Facebook. Helemaal goed: de volledige winst van de shirts gaat naar het Gay-Straight Alliance Netwerk. De shirts kosten 10 euro en liggen vanaf morgen in een beperkt aantal winkels.

Dikke props voor Hema als je het mij vraagt.

Bron beeld: Facebook Hema

You May Also Like

0 reacties