DIT IS DÉ INSTANT HIT OP INSTAGRAM #PEONIES

by - 01 juni

Wil je scoren op Instagram en bakken met likes binnenharken? De macarons en de fancy patroontjes in een cappuccino kennen we inmiddels wel en als je echt wil scoren, dan moet je dus gaan voor de pioenroos. Dit nu 't populairste item op Instagram, dus je weet wat je te doen staat.Ik moet zeggen: hier kan ik me helemaal in vinden. De pioenroos behoort tot een van mijn favo bloemen en ik vind ze dan ook prachtig. Die dingen zijn behoorlijk fotogeniek, dus ik snap 't wel. Met ruim vier (!) miljoen tags voor de pioenroos staat de avocado even in de schaduw van het bloemige pareltje. Trends komen en gaan hè, maar ik gok dat de pioen wel 'n poosje mee kan.

Ik zou zeggen: loop eens langs de bloemenstal en neem een gezellig bosje mee. Leuk om cadeau te doen aan je moeder of om gewoon lekker zelf een bosje in een vaas te stoppen. Kikkert je interieur gelijk helemaal van op. Niet zo handig met bloemen? Bij Action verkopen ze best leuke nepperds (psst, die heb ik stiekem ook). Enne, niet vergeten om er een kiekje van te maken hè?

Mocht je mij ook willen volgen op Instagram om wellicht een foto'tje van een pioenroos te spotten, dan kun je me altijd vinden @daphnewezenberg.

You May Also Like

0 reacties