WELKOM OP BLOGPROOF.NL!

by - 13 februari

Lieve lezers, vandaag is het toch wel een beetje een special day voor mij want vandaag gaat mijn nieuwe website live! Tikkeltje spannend, want: nieuwe lay-out, nieuwe naam en ook wel een nieuw concept. Hier plaats ik wat algemenere artikelen over bijvoorbeeld trends, werk & studie, bloggen en deel ik zo nu en dan een lekker recept of leuke DIY. Alles kan én alles mag dus eigenlijk.


Je kunt gewoon hetzelfde Bloglovin'-account blijven volgen (als je mij al volgde op mijn vorige blog) omdat ik mijn volgers overzet aangezien de meeste artikelen op Blogproof zullen verschijnen. Het overzetten zal op zaterdagavond rond 19.00 plaatsvinden.

Samengevat: een nieuw hoesje, een nieuwe naam en verder oude, vertrouwde artikelen zoals jullie die gewend zijn, maar nu zijn reviews niet meer het overkoepelende onderwerp. Er staan trouwens al 50 artikelen online, dus er valt al genoeg te loeren zodat je een goed beeld krijgt van Blogproof!

Ik sta natuurlijk open voor feedback, dus mochten jullie kritiek/feedback hebben wat mijn nieuwe lay-out betreft, dan hoor ik het natuurlijk graag. XXX

You May Also Like

0 reacties