HAGELWITTE SCANDINAVISCHE WOONINSPIRATIE

by - 11 februari

Uren kan ik wegdromen bij perfecte plaatjes van de beeldigste interieuren. Voornamelijk op Pinterest is het goed vertoeven. Binnenkort verhuizen? Lucky you, want mijn handen beginnen hier toch wel een beetje van te jeuken. Goed, verhuizen of niet; een fijne dosis wooninspiratie kunnen we allemaal wel gebruiken, toch?







Wat je hier zult zien: hout in grijstinten, veel wit (bij voorkeur witte vloeren) en lekker veel fotolijstjes. Oh, en planten en bloemen vind ik overigens ook érg leuk (maakt de boel toch wat fleuriger en gezelliger). Ik ben gek op de Scandinavische woonstijl, maar dat is vast wel te zien.

My Paradissie, Scandinavian Home





Mad About The House, Yellows.dk







So lovely decoration, Twifby






Domino, Everyday Home






Scandinavian home, Only deco love





















Ultralinx, French by design
Het liefst neem ik m'n kamer nu onder handen, maar omdat ik waarschijnlijk nog 1,5 jaar in Groningen zit, ga ik niet de hele vloer eruit halen. Ik heb nu het goedkoopste IKEA laminaatje en dat doet toch een beetje afbreuk aan m'n meubels. Dus ik moet nog even geduld hebben tot ik echt mijn eigen stulpje heb en dat volledig naar mijn eigen smaak kan inrichten. Tot die tijd doe ik het met deze perfecte Pinterest plaatjes. Ook niet verkeerd.


You May Also Like

0 reacties