Guerlain Météorites Perles de Poudre in Clair

by - 06 februari

Ooit moest en zal ik de pareltjes van Guerlain in mijn bezit hebben. Toen ik een kortingskaart van Ici Paris door de bus kreeg, was dit mijn kans. De Météorites zijn behoorlijk prijzig en er zou dan 25% korting van het bedrag af gaan en dat leek mij wel wat. Eenmaal in de Ici Paris bleek dat ze nog één exemplaar hadden. Je raad het al, die werd van mij. 
Dit poeder is bedoeld voor over je hele gezicht, het is een transparant poeder met een subtiele lichtreflectie. Deze kost €49,50. That's a lot of money, maar je krijgt dan wel 30 gram product. Ik wilde dit product al best lang en ik vond alleen het tinnetje al de moeite waard. Ik denk (weet ik bijna wel zeker) dat dit mijn mooiste make-up product is wat ik op dit moment in mijn bezit heb. 

In de prachtige parels zit onder andere synthetisch mineraal poeder, gemaakt van aluminium. Verder zit er talk, een aantal soorten zetmeel, zuren, parfum en diamantpoeder in. Ja, zelf diamantpoeder! De pareltjes ruiken ook lekker, maar kan niet echt plaatsen waar naar. Het is een beetje bloemig.

De parels hebben verschillende kleurtjes en dat heeft een reden:

- Paarse vangen het licht
- Roze zorgen voor frisheid
- Gele en groene parels verbergen roodheid
- De witte bolletjes geven een subtiele glans aan het gezicht

Er zit ook een poederdons in het doosje, maar persoonlijk breng ik poeder liever aan met een kwast. Météorites Perles de Poudre geeft een bepaalde glans aan je gezicht, maar matteert ook. Ideaal, want ik vind poeder vaak te poederig en mat.De pareltjes maken de huid egaler en laat rimpeltjes minder opvallen. Nou heb ik nog niet echt rimpels, maar een egale huid is uiteraard welkom. Ik moet zeggen dat ik het effect in real life vele malen mooier vind, maar het komt wat minder over op de foto's. Ik kan er één ding over zeggen: wat is dit een mooi product. Het enige minpunt is dan de prijs, maar ik verwacht dat ik hier wel heel erg lang mee ga doen. Het prachtige doosje zal wel altijd mooi op mijn kaptafel blijven staan, daar past 'ie perfect. Ik kan wel zeggen dat dit een goede koop is geweest. Ik heb besloten dat ik wat minder normale budgetproducten ga kopen die niet zo bijzonder zijn (want daar heb ik al genoeg van) en wat vaker een mooi high end product, zoals deze parels. De Météorites van Guerlain is letterlijk een pareltje. 

You May Also Like

0 reacties