FIJNE TASSEN VOOR EEN FIJN PRIJSJE

by - 15 februari

Ik kan wegdromen bij een mooie Mulberry Bayswater, de Classic Flap Bag van Chanel en de prachtige Faye van Chloé, maar helaas blijft het in veel gevallen bij dromen. Op dit moment laat mijn saldo het even niet toe, maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die zo'n bedrag voor een designertas de grootste onzin vinden. Voor de vrouwen waarbij de bankrekening 't even niet toelaat én zij die niet meer dan 100 euro uit willen geven voor een tas: zie hier een aantal fijne tassen met een fijn prijsje.

Nu ben ik zelf wel meer iemand die liever iets meer uitgeeft aan een tas van echt leer omdat mijn ervaring is dat deze toch echt wat langer mee gaan. Er zijn ook genoeg tassen zonder labels die van goede kwaliteit zijn. Zo kocht ik een aantal jaren geleden een leren tas bij V&D en deze ziet er nog steeds top uit terwijl ik hem intensief gebruik.
Van links naar rechts: Anna Field, € 29.95, Mango, € 16,49 - & Other Stories, € 95 - Zara, € 39,95.Toen ik besloot om een Mulberry tas te kopen, ben ik gegaan voor een klassieke en tijdloze kleur. Mocht ik zin hebben in een kek oranje tasje, dan koop ik liever een wat goedkoper exemplaar en dan vind ik het ook niet zo van belang of de tas van echt leer gemaakt is ja of nee.

Van links naar rechts: Belmundo, € 69,95 - Zara, € 29,95 - Zara, € 39,95 - Kiomi, € 59,95.Zara heeft over het algemeen mooie tassen die er iets luxer uitzien en vooral online is het aanbod groots.

Van links naar rechts: Zara, € 49,95 - H&M, € 39,99 - H&M, € 39,99 - H&M, € 19,99.Mijn divies: investeer in een mooie tas, maar mocht je de centjes niet hebben (of je hebt het er simpelweg niet voor over), dan zijn er genoeg andere opties. In sommige gevallen geldt wel: goedkoop is duurkoop. Zo heb ik menig Primark-tasje versleten en had ik toen van dat geld eigenlijk beter één mooie leren tas kunnen kopen.

You May Also Like

0 reacties