DEZE TASSEN WIL (OF MOÉT) IK HEBBEN

by - 04 februari

Prachtige tassen zijn er in alle vormen, maten en prijsklassen. Nu heb ik sinds kort een voorliefde weten te creëren voor mooie designertassen. Uiteraard spreken niet alle tassen me aan enkel omdat ze een labeltje in de tas hebben staan. Toch zijn er ook veel betaalbare tasjes die best met mij op stap mogen. Ik show je 10 betaalbare én iets minder betaalbare fanTAStische tassen.Zelf ben ik groot fan van de tassen van Zara. Nouja, fan... Ik heb er nog nooit eentje aangeschaft omdat ik de hand even op de knip hou en liever spaar voor een iets exclusievere tas, maar ik zie op de site altijd wel iets moois. Ze verkopen ook veel tassen van echt leer, dus de kwaliteit is prima.

Betaalbaar1. Warehouse, € 40,-

2. H&M, € 29,95
3. Zara, € 49,95
4. Zara, € 29,95
5. Zara, € 120,-

Ik vind de bordeauxrode tas Warehouse echt een plaatje. Je zou bijna niet zeggen dat het om een tas van 40 euro gaat. Tas nummer drie heeft wel een piepklein beetje iets weg van de prachtige Fendi tassen, maar is (gelukkig) geen echte look-a-like. Tas vier is voor een Zara tas iets duurder, maar vind ik ook erg mooi. 

Exclusief1. Proenza Schouler, € 1400,-

2. See By Chloé, € 375,-
3. Balenciaga, € 1495,-
4. Mulberry, €1290,-
5. Mulberry, € 995,-
6. DKNY, € 365,-
7. Diane von Furstenberg, € 340,-

Zijn ze niet mooi? Hoog op mijn lijstje staat een basic Proenza Schoulder PS11, zoals deze donkergroene. Wel moet dat even wachten aangezien ik net een wat gekkere PS11 heb besteld, namelijk een holografische. Daarnaast vind ik de Balenciaga Giant City een perfecte wat-grotere-tas, maar van de prijs zakt de moed me wel een beetje in de schoenen, dat snap je misschien wel. Maar wegzwijmelen bij mooie tassen kan nooit kwaad toch?


Misschien zie je het wel een beetje terug in dit overzicht, maar ik vind bordeauxrood een prachtige kleur voor een tas. Perfect voor het najaar als je het mij vraagt. Heb jij nog tassen op je verlanglijstje staan?

You May Also Like

0 reacties