6 INTERESSANTE MODE DOCU'S DIE JE ONLINE KUNT KIJKEN

by - 18 februari

Heb jij een grote interesse in mode en heb je altijd al een kijkje achter de schermen bij de grote meesters willen hebben? Komt goed uit, want ik som een aantal fijne docu's voor je op. Tip: zorg voor een vrije dag.Close Up: Lagerfeld vs Yves Saint Laurent
52 minuten durend pareltje over de meesters Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent. Bekijk 'm hier.

Chanel versus Schiaparelli
Meer een fan van Chanel? Geen probleem! Bekijk dan deze docu.

Lagerfeld Confidential
Na de eerdergenoemde docu over Lagerfeld nog niet uitgekeken op Kaiser Karl? Dan heb je mazzel, want via deze link kijk je naar een docu die maar liefst 1 uur en 25 minuten duurt.

Marc Jacobs et Louis Vuitton
Deze docu blikt terug op de tijd die Marc Jacobs doorbracht bij het Franse modehuis. Daarnaast krijg je een kijkje in het leven en brein van Marc. Bekijk 'm hier.

The Balmain Style
Na de Balmain for H&M collectie kent vrijwel iedereen het designerlabel gok ik zo. De documentaire The Balmain Style vertelt het verhaal van het modehuis aan de hand van filmarchief en introduceert tevens ontwerper Olivier Rousteing die in 2011 aantrad als creatief directeur van Balmain. Klik hier om hem te bekijken.

Twiggy: Het gezicht van de jaren zestig
Deze docu vertelt het verhaal van het succesvolle fotomodel en hoe ze haar carrière heeft ervaren. Bekijk de 52 minuten durende docu hier.

Ik zou zeggen: benut je zondag goed en plof op de bank (of blijf lekker in bed) en zet een inspirerende docu op. Thee en koekjes zijn hierbij geoorloofd. 

You May Also Like

0 reacties