5X MOOI-MAAK APPS

by - 30 januari

We weten natuurlijk allemaal al dat Instagram onze foto’s iets mooier kan maken, but there’s a lot more... Ik heb mijn vijf favo bewerkingsapps voor jullie op een rijtje gezet. Enne, je kunt ze voor nop, nadagratis en voor niets downloaden in de Apple en Google Play Store ;-).
1. VSCO Cam
Dit is mijn favoriete app at the moment. Deze filtertjes zijn nog net een tikkeltje mooier dan die je van Instagram gewend bent. Je kunt alle filters ook naar eigen smaak aanpassen. Pssst, bij de foto van deze blog heb ik 'm ook gebruikt. Ik ben hooked.

2. InstaText
Leef je uit met letters, fonts, filters en digitale stickers. InstaText is perfect om uit te vogelen als je je verveelt, bijvoorbeeld tijdens een lange treinreis. Laat de creatieveling in je los en maak de coolste creaties. 

3. InstaCollage of Moldiv
Met InstaCollage en Moldiv maak je de leukste collages. Je kunt ze nog extra opspicen en strooien met filters, kaders en stickers. Perfect als je bijvoorbeeld na een feestje niet kunt kiezen welke foto je wilt delen op Instagram of Facebook. Problem solved.

4. BokehPic
Met deze app voeg je romantische lichteffecten toe, zoals rondjes, hartjes en andere figuurtjes. Vind ik leuk.

5. Instabeauty 
Valsspelen? Dat doe je met Instabeauty: je maakt je huid net iets gladder of laat je ogen meer oplichten. Ik gebruik deze app zelden, maar ik vind het wel leuk om er zo nu en dan mee te spelen. Ik zou zeggen: gebruik ‘m met mate, want het ziet er al vrij snel fake uit. En jij, als natural beauty, hebt dat helemaal niet nodig!


Ready, set, download! Have fun!


Wat is jouw favo app?


Dit artikel schreef ik voor CosmoGIRL!

You May Also Like

0 reacties