15 AWESOME PRENTEN (VOOR) IN EEN LIJSTJE

by - 14 februari

Van zo'n leuke framed poster kikkert iedere kamer wel op. Vooral helemaal goed als je veel verschillende formaten lijsten en prenten met elkaar combineert. Is het kiezen lastig? Ik som een aantal fijne exemplaren voor je op.Hert: Junique, € 45.
Olifant: Junique, € 45.
Boom: Bloomingville, € 34,95.
Quote: Bloomingville, € 19,95.

Wolk: Bloomingville, € 24,95.
Flamingo: Junique, € 45.
Veer: Graham & Brown, € 29,95.
Takken en vogels: Ippys Posters, € 17,95.

Zit de perfecte prent er niet bij? Je kunt natuurlijk zelf ook aan de slag gaan met een fineliner. Mocht je minder creatief zijn, dan kun je altijd nog een fijne font van Dafont halen. Heb je alleen een inspirerende quote nodig. Mocht je liever een prent willen, dan is het ook mogelijk om een leuke kaart in een lijstje te stoppen. Kind kan de was doen.

Kaarten en postersVogels: IKEA, € 9,99.
Panda: Ippys Posters, € 10,95.
Kat: All Posters, € 15,99.
Zwaantjes: Homemade Poster, € 14,95.

Set van 5 full color kaarten: IKEA, € 2,49.
Set van 8 kaarten met quotes: Bol.com, € 12,99.
Schaapje: Homemade Poster, € 14,95.

Oh, mocht ik nog één tipje meegeven: struin de kringloop af naar goedkope fotolijstjes en verf ze in een mooie kleur (ik vind zwart 't mooist). Vooral als je je hele muur met lijstjes wil bekleden kan dat best in de papieren lopen, dus dan is het fijn als je de prijs laag kunt houden. Wie weet liggen er bij opa, oma, vader of moeder op zolder ook nog wel wat exemplaren die je een nieuw leven in mag blazen.

You May Also Like

0 reacties