Bitchy resting face: de struggles die ik ervaar

by - 06 februari

Ik sta in een kroeg. "Heb je het wel naar je zin?", roept een jongen. "Kijk eens iets vrolijker, wat ben je arrogant", roept een ander. Tsja, dit soort dingen hoor ik best wel eens. En dat terwijl ik het vaak heel erg naar m'n zin heb, maar mijn neutrale gezicht kijkt al vrij snel een tikkie chagrijnig (is mijn ervaring). Dat is soms best een beetje balen en vervelend.Ik vind uitgaan echt super leuk, maar ik lach echt niet de hele avond. Ik kijk vaak neutraal en dan keek ik nou eenmaal zo. Ik had het er laatst ook met iemand over en zij had precies hetzelfde. Soms kan het ook wel echt vervelend zijn. Zo was zij namelijk afgewezen bij een sollicitatie omdat ze haar uitstraling te hard vonden. Dat is dan toch wel balen.

Ik had het vroeger al. Zie deze onderstaande foto maar eens. Toen zat ik op de Peuterspeelzaal. Ik moet wel bekennen: daar vond ik het dus echt niet leuk en ik schrik wel een beetje van dat gezicht, haha.


Het zat er al vroeg in dus! Vaak snappen mensen het ook niet als ik een grapje maak, omdat ik er dan serieus bij kijk. Ze denken dan dat ik bloedserieus ben, maar nee. Dat heb ik dan vaak niet eens door, haha.

Soms vind ik het wel jammer dat mensen direct een oordeel over je klaar hebben en denken dat je arrogant of chagrijnig bent. Ik heb ook veel vriendinnen die een lief gezicht hebben als ze neutraal kijken, maar dat is bij mij blijkbaar dus niet het geval, hihi.

tags: bitchy resting face, nors.

You May Also Like

0 reacties